dostum kısaca anlatayım mesela pubg lite'de 50 mermi aratıyordum sonra 49 48 o mermiyi buluyordum veriyi değiştiremesemde kitliyebiliyordum ne kadar sıksamda mermi düşmüyordu ama ateş ediyordu maktık bu loldede aphelios ile çakramı kilitlemeyi düşünüyorum veri değişmeyecek birşey olmayacak önceden cheat engine açık diye atıyodu şimdi undetected cheat engine buldum fakat bu seferde veri aramada atıyorCheat engine ile neyi değiştirmeyi hedefliyorsun? Loldeki veriler anlık olarak server üzerinden çekiliyor, yani senin canın verdiğin hasar hızın manan vs serverdeki ile tutmazsa oyundan atıyor. Muhtemelen rito ram üzerinde arama yaptığını fark edip müdahale edeme diye oyunu kapatıyordur, ki etsen bile serverle çakışma olursa yine oyundan atacaktır.
Cheat engineyi farklı bi uygulamada değiştirmeyi deneyebilirsin bu şekilde programda bir hata var mı onu kontrol edebilirsin, ki ayrıca çakrayı kilitlemek istesen bile buda serverde tutulacaktır diye düşünüyorum. Bu ritonun bir önlemi olabilir, çünkü verileri okuyan programları tespit edebiliyorlar.dostum kısaca anlatayım mesela pbg lite'de 50 mermi aratıyordum sonra 49 48 o mermiyi buluyordum veriyi değiştiremesemde kitliyebiliyordum ne kadar sıksamda mermi düşmüyordu ama ateş ediyordu maktık bu loldede aphelios ile çakramı kilitlemeyi düşünüyorum veri değişmeyecek birşey olmayacak önceden cheat engine açık diye atıyodu şimdi undetected cheat engine buldum fakat bu seferde veri aramada atıyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?