valla ben tekrar basladımworld of tanks başlanır he
Kritik nokta + hareket olasılığı ile hesaplama mevcut.Hocam Wot'da merak ettiğim bir şey vardı, oyunun kendi sağ tıkıyla oto kitlenmesiyle, modun içerindeki aimbotun etkisiyle sağ tık yapıp kitlenmesinin farkı nedir? Tankın kritik noktalarına mı kitleniyor yoksa mod sayesinde yoksa hareket olasılığını hesaplayıp önüne filan mı atıyor?
It won't.thanks alot , does it work on world of tanks blitz?
elllinize sağlık
- Aimbot
- Bullet Tracer
- Xray
-60X Zoom
- Infinite Zoom
- Camera Effects
- No Grass&Tree [aka Tundra]
-FPS Boost [No Sky,Fog,ETC.]
-Artilerry[KMT] Reload Timer
-Laser Pointer
-Arty Shot Place Finder
-Automatic Fire Extinguisher
![]()
![]()
![]()
![]()
Kurulum çok basittir. Sadece size verdiğim rarı oyunun dosya konumuna atmanız yeterlidir.
Oyuna her güncelleme geldiğinde bu işlemi tekrar yapmanız gerekmekte.
Dipnot : Her güncelleme geldiğinde benim tarafımdan güncelleneceğini belirtir iyi forumlar dilerim.
Aimbotu kullanmak için herhangi bir düşmanın üstüne mousenizi götürüp sağ tıklamanız yeterlidir.
Tundra ayarları : NUM6-NUM8 (Gücü ayarlar)
Boşluk : Rush esnasında basarak Ekrana çıkan "Hull" yazısından sonra düşmana çarpmak içindir.
Aimbot Hedef Ayarı : Numpad * ve Numpad -
Tüm Windows sürümlerinde çalışmaktadır. PS4 için ise çalışmam mevcut yakında onuda paylaşacağım.
İndir :Bağlantıları görmek için lütfen Giriş Yap
Not : Rar taratmanın yasak olduğunun farkındayım ama içerisinde çok fazla dosya olduğundan başka türlü taratma yapamadım. İçerisinde virüs vs yoktur. Zaten sadece res ve dds dosyalarından ibaret.
Virüstotal :Bağlantıları görmek için lütfen Giriş Yap
dünden beri oynuyorum hiç bir sorun çekmedim pek bir hile gibi göründüğü gibi yokban yiyen oldu mu beyler yakın zamanda n
baya girdim oynadım tam olarak hile gibi değil daha çok adamların mermi doldurması ve uzaklaştırma ve yakınlaştırma işe yaradı auto crit vurma sistemi var ama o tam bir sonuç vermiyor bide sanırım haritada en sonra gördüğü kısmı görebiliyoruzban yiyen oldu mu beyler yakın zamanda n
Çalışıyor aslında, sağ tık basman gerekiyor aimbotun çalışmasını istediğin düşman tankının üstüne. Ben de dün kendim çözdümeline sağlık knk
Post automatically merged:
aimbot çalışmıyor bende ama sorun değil gerek yok