Evet haklısın oyuna güncelleme geldiğini fark etmemiştim.Eyvallah sonunda, biraz geç kaldı sanki bu sefer ?
THANK YOU! SUCH an awesome hack
- Aimbot
- Bullet Tracer
- Xray
-60X Zoom
- Infinite Zoom
- Camera Effects
- No Grass&Tree [aka Tundra]
-FPS Boost [No Sky,Fog,ETC.]
-Artilerry[KMT] Reload Timer
-Laser Pointer
-Arty Shot Place Finder
-Automatic Fire Extinguisher
![]()
![]()
![]()
![]()
Kurulum çok basittir. Sadece size verdiğim rarı oyunun dosya konumuna atmanız yeterlidir.
Oyuna her güncelleme geldiğinde bu işlemi tekrar yapmanız gerekmekte.
Dipnot : Her güncelleme geldiğinde benim tarafımdan güncelleneceğini belirtir iyi forumlar dilerim.
Aimbotu kullanmak için herhangi bir düşmanın üstüne mousenizi götürüp sağ tıklamanız yeterlidir.
Tundra ayarları : NUM6-NUM8 (Gücü ayarlar)
Boşluk : Rush esnasında basarak Ekrana çıkan "Hull" yazısından sonra düşmana çarpmak içindir.
Aimbot Hedef Ayarı : Numpad * ve Numpad -
Tüm Windows sürümlerinde çalışmaktadır. PS4 için ise çalışmam mevcut yakında onuda paylaşacağım.
Güncelleme Tarihi : 29.01.2022
İndir :Bağlantıları görmek için lütfen Giriş Yap16
Not : Rar taratmanın yasak olduğunun farkındayım ama içerisinde çok fazla dosya olduğundan başka türlü taratma yapamadım. İçerisinde virüs vs yoktur. Zaten sadece res ve dds dosyalarından ibaret.
Virüstotal :Bağlantıları görmek için lütfen Giriş Yap16
bende de aynı sorun nedir hocamMaça girdiğimde oyundan atıyor.
menü yok ki dostum.eyw hile çalışıyor ama menü hatalı gibi geliyor (benden kaynaklı olabilir)
Hemen ilgileniyorum.Maça girdiğimde oyundan atıyor.
sonradan farkettim zaten yorumu hile hatalı gibi gözüküyor çünkü aimbot ara sıra kitlenmiyor ama düzelttiğin için teşekkürlermenü yok ki dostum.
Post automatically merged:
Hemen ilgileniyorum.
1 yıldan fazla kullandım. İnan bana herhangi bir ban durumu yok.ban durumu nedir