Unexpected Little Hack | V.6.0.0

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
vUNXPCTD
Seçkin Üye
Ödüller
7
8 HİZMET YILI

HİLE LoG VERİYORSA : https://memoryhackers.org/konular/yeni-hile-yaptim-log-veriyor-cozum.55231/
_____________________________________________________________________________________________________________________________________________
UNEXPECTED W0LFTEAM HACK
_____________________________________________________________________________________________________________________________________________

wolftü hile, wolftü ücretsiz hile, wolftü ücretsiz vip hack, wolftü en iyi hile, wolftü hile, wolftü vip hack, wolftü hack, wolftü bugs, wolfteambest free vip hack, wolfteWolfteam dword, wolftü hileleri,wolftü dword hilesi,wolftü hilesi,wolftü wolftü dword hileleri,wolftü bugları,memoryhackers,wolftü,wolftü real hp hack, wolftü sınırsız can hilesi, wolftü Real Inventory, wolftü En İyi Hile, wolftü god mode, wolftü pointerleri, wolftü best free vip hack in the world, wolftü hile, wolftü hile indir, wolftü hileleri, wolftü hileleri indir, wolftü hile, wolftü güncel_
__________________________________________________________________________________________________________________________________________

Sürüm: v1.6.0
Kodlama Dili: Vb.net
Bypass: Mevcut
YAPIMCI: Unexpected

:calis:

Windows XP 32-64 Bit: Çalışmıyor
Windows 7 32-64 Bit: Çalışıyor
Windows 8 32-64 Bit: Denenmedi
Windows 8.1 32-64 Bit: Denenmedi
Windows 10 32-64 Bit: Denenmedi

:özellik:

Name ESP
İnfinite Ammo
No Fall Damage
No Reload
No Spread
No Recoil
No Weapon Sp
Crosshair
Early Respwan
Godmode
Teamkill
Always Headshout

WolfTumble

:video:

:indir:

Bağlantıları görmek için lütfen Giriş Yap

Bağlantıları görmek için lütfen Giriş Yap

Son düzenleme:
Üye
Ödüller
8
10 HİZMET YILI
Log vermesi önemli değil beyler neden anlamıyorsunuz. Hile inject olduktan sonra rahat rahat hileyle oynayıp ertesi güne 15 veya 30 günlük banı görüyoruz. Bunu çözmek lazım.

Onaylı Üye
9 HİZMET YILI
Log vermesi önemli değil beyler neden anlamıyorsunuz. Hile inject olduktan sonra rahat rahat hileyle oynayıp ertesi güne 15 veya 30 günlük banı görüyoruz. Bunu çözmek lazım.
Ban yeme olayı iki şekilde olur. Birincisi, oyun hileyi tespit ederse sistem direkt atıyor.
İkincisi ise milletin aldığı şu SS'leri desteğe atınca. Ben aylardır ban yemedim, kendi hilem oyun tespit etmiyor.
Dword gibilerini oyun buluyor memory algılandı diye banlıyor.

/×\ 飢餓的狼 /×\
Banlı Üye
8 HİZMET YILI

Judqe kardeşim Yani Wolftü'de Geliştirdi Kendini Xigncode Gelişti Hileyi Tespit Edebilir. Sağlam Bir ByPass Bulundumu Tespit Edilmesi biraz zor olur. :)

Üye
Ödüller
8
10 HİZMET YILI
Ban yeme olayı iki şekilde olur. Birincisi, oyun hileyi tespit ederse sistem direkt atıyor.
İkincisi ise milletin aldığı şu SS'leri desteğe atınca. Ben aylardır ban yemedim, kendi hilem oyun tespit etmiyor.
Dword gibilerini oyun buluyor memory algılandı diye banlıyor.

Dostum haklısın ama ben hileyi açıp uçma aim god mode açıp oynamıyorum ki en basitinden name esp açayım dedim sadece name esp ile oynarsam yine ban verir mi dedim ek olarak hilemde name esp pointerını bıraktım sadece. Aktif edip oynadım ertesi güne 15 günlük ban. CSH kodundan başka bir kod da yok örneğin bin, obj gibi gibi. Madem kendi hilen ban vermiyor bypass yöntemin sağlam sanırsam. rica etsem özelden atar mısın dostum çok makbule geçer.

R0S

Uzman Üye
Ödüller
9
9 HİZMET YILI
güncelmi

Onaylı Üye
9 HİZMET YILI
Dostum haklısın ama ben hileyi açıp uçma aim god mode açıp oynamıyorum ki en basitinden name esp açayım dedim sadece name esp ile oynarsam yine ban verir mi dedim ek olarak hilemde name esp pointerını bıraktım sadece. Aktif edip oynadım ertesi güne 15 günlük ban. CSH kodundan başka bir kod da yok örneğin bin, obj gibi gibi. Madem kendi hilen ban vermiyor bypass yöntemin sağlam sanırsam. rica etsem özelden atar mısın dostum çok makbule geçer.
Aga klasik bypass kodu burada paylaşılan, farkı yok yani. OBJ de kullanıyorum arada ölümsüzlük tek atma falan tık yok yine de. :D

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...