Sizin gibi öğrenmeye istekli olan kisilier icin çalışmaya devam ediyorum ben internette yazilim videoları aradığımda kimse yoktu ben de bu yüzden videolar çekiyorumDevam,çalış da bir şey öğret bize![]()
Kendim oyun yapicam diye bir şey demedim ayrıca illa ekip arkadaşına gerek yok ben bu günlere gelene kadar tek başıma geldim mark zuckerberg tek başına facebook u kurmus yani illa ekio arkadadina gerek yoktek başına geliştiremezsin ekip arkadaşı yapman gerek.
Oyun yapmiyicagim sadece egitim videosukendinmi geliştiricen oyunu kardeşm eğer yaparsan çok iyi olur
TeşekkürkerSen Bu İşde BaşarılısınDevam Et
Sen Mark Zuckerberg değilsin amaKendim oyun yapicam diye bir şey demedim ayrıca illa ekip arkadaşına gerek yok ben bu günlere gelene kadar tek başıma geldim mark zuckerberg tek başına facebook u kurmus yani illa ekio arkadadina gerek yok
Post automatically merged:
Oyun yapmiyicagim sadece egitim videosu
Post automatically merged:
Te
Teşekkürker
ama bir mark zuckerberg adayıyım unutma o bu işe başladığındada kimse yoktu hayallerini büyük tut udemy belki bilirsin udemy programını bir türk geliştirdi şirketin şu an değeri 250 milyon dolar benim o adamdan neyim eksikSen Mark Zuckerberg değilsin ama<3
önemli değilunity den anlamıyorum ama senin sayende bir şeyler öğreniyorum, teşekkürler.
Önemli değil asıl böyle bir yorum yaptığın için sana teşekkürlerVideoların eğitici çok çok teşekkürler
umarımBro sen bu işte ilerileri gidiceksin![]()