the best thing to do is to set aside a few hours every day to dedicate yourself to your learning, so you will have a routine and more success in your learning, Youtube has lots of valuable information on the subject and several step by step
ben 1 yılda çoğu şeyi yapacak düzeye geldim 2d de ama 3d bilgim yok amacım mobil oyunlara oyun kodlayıp playstorede yayınlayıp para kazanmaktı 2 tane adam akıllı oyun bitirdim 1 yılda dahalada geliştiriyorum bazı şeyleri yani sende 3-4 ayda 2d üzerinde baya bir şeyler yapabilirsin sana önerim youtubeden izliyosan kodları copy paste yapma kendin anlayarak 0 dan yazmaya çalış hatamı yaptın yazarken aç youtubeyi yeniden bak koda öyle öyle mantığını kavra
tabi yani şimdi sadece c# bilmek yetmeyecektir oyun motorunun kendi kavramlarını, ne işe yaradığını bilmen gerek sadece kodlama mantığı c# gerisi zaten oyun motorunun bilgisi ontriggerenter2d stay2d exit2d, oncollisionenter velocity addforce felan filan işte bazı yerlerde matematikte giriyor işin içine tabiki örneğin(2d için) ekranda karakterin olduğu yerden telefonda dokunulan yere doğru ateş etmesini istiyorsunuz bunun için atan2 gerekli
Udemy'dem kurs satın alarak geliştirebilirsin indirimleri takip edersen 18 TL'ye falan baya iyi eğitim setleri oluyor genelde sadece indirimleri takip etmek lazım.
en iyi yolun basit bir proje seçip o projede önüne çıkan problemleri çöze çöze kendini geliştirmek olduğunu düşünüyorum o yüzden bence ilk olarak basit bir proje seç