Unity öğrenmek

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Onaylı Üye
Ödüller
6
8 HİZMET YILI
Unity öğrenmek için günümün kaç saatini harcamalıyım ve bilgisayar özellikleri gerektiriyor mu varsa izleyebileceğim bir kanal yoruma bırakırmısınız :)

Onaylı Üye
Ödüller
1
5 HİZMET YILI
bırak reis ben unity öğrendim ispanya için gidemedim sonra bıraktım ama udemy de güzel kurslar var

Onaylı Üye
Ödüller
5
5 HİZMET YILI
the best thing to do is to set aside a few hours every day to dedicate yourself to your learning, so you will have a routine and more success in your learning, Youtube has lots of valuable information on the subject and several step by step

Tutti mi chiedono perché ho imparato questa lingua
Süper Üye
Ödüller
11
10 HİZMET YILI
ben 1 yılda çoğu şeyi yapacak düzeye geldim 2d de ama 3d bilgim yok amacım mobil oyunlara oyun kodlayıp playstorede yayınlayıp para kazanmaktı 2 tane adam akıllı oyun bitirdim 1 yılda dahalada geliştiriyorum bazı şeyleri yani sende 3-4 ayda 2d üzerinde baya bir şeyler yapabilirsin sana önerim youtubeden izliyosan kodları copy paste yapma kendin anlayarak 0 dan yazmaya çalış hatamı yaptın yazarken aç youtubeyi yeniden bak koda öyle öyle mantığını kavra

Üye
5 HİZMET YILI
ben 1 yıl 5 ayda ogrendım ustam buna azımın ve çalışma saatin onemli

Onaylı Üye
5 HİZMET YILI
oyun motorunu öğrenmek önemli mi yaklaşık 2 senedir java yazıyorum mobil oyunlara merak sardım

Tutti mi chiedono perché ho imparato questa lingua
Süper Üye
Ödüller
11
10 HİZMET YILI
oyun motorunu öğrenmek önemli mi yaklaşık 2 senedir java yazıyorum mobil oyunlara merak sardım
tabi yani şimdi sadece c# bilmek yetmeyecektir oyun motorunun kendi kavramlarını, ne işe yaradığını bilmen gerek sadece kodlama mantığı c# gerisi zaten oyun motorunun bilgisi ontriggerenter2d stay2d exit2d, oncollisionenter velocity addforce felan filan işte bazı yerlerde matematikte giriyor işin içine tabiki örneğin(2d için) ekranda karakterin olduğu yerden telefonda dokunulan yere doğru ateş etmesini istiyorsunuz bunun için atan2 gerekli

Seçkin Üye
Ödüller
5
6 HİZMET YILI
yani ben 3 farkli dil biliyorum yazilimda C++ java python

Onaylı Üye
5 HİZMET YILI
öğrenme kabileyeti insandan insana değişir ama 1 yılda epey yol almış olursun

Uzman Üye
Ödüller
9
9 HİZMET YILI
Udemy'dem kurs satın alarak geliştirebilirsin indirimleri takip edersen 18 TL'ye falan baya iyi eğitim setleri oluyor genelde sadece indirimleri takip etmek lazım.

Üye
Ödüller
3
6 HİZMET YILI
1milyonistihdam var kardeşim sistem özellikleri içinde internette küçük bi araştırma yapsan detaylı bulursun günde ayıracağın saat senin vaktine bağlı

Üye
5 HİZMET YILI
en iyi yolun basit bir proje seçip o projede önüne çıkan problemleri çöze çöze kendini geliştirmek olduğunu düşünüyorum o yüzden bence ilk olarak basit bir proje seç

Bir sevmek bin defa ölmek demekmiş
Seçkin Üye
Ödüller
4
5 HİZMET YILI
Dostum bende yeni başladım onu merak ediyordum güzel konu açmışsın.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...