Unity VS Unreal Engine

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Seçkin Üye
Ödüller
4
5 HİZMET YILI
Teşekkür ederim sanırım yine unreal indiricem
Post automatically merged:

Zaten tamamen free assetsler ile yapmayı düşünüyorum ki bu kouda bence unreal daha açık
Post automatically merged:

Biliyorum nasıl işlediğini işlerin reis benim amacım tamamen free assetsler ile öyle dümenden etrafta gezmelik boş boş yartatık kesmelik mmorpg tarzı bir şey görev sistemi bile olamyacak yani aşırı basit
mmprog hazır bulursun sunucu nerde al sunucu aldıgın yer sana yardımcı olur

Ultra Üye
Ödüller
11
10 HİZMET YILI
Dostum sana tavsiyem Unity'den yapacaksan YouTube üzerinde dersleri vardı, onları izle.

Ultra Üye
Ödüller
5
4 HİZMET YILI
unreal bir tık daha önde şuanda bence

injecting to 0xDEADBEEF
Ultra Üye
Ödüller
13
Sosyal
8 HİZMET YILI
Aynen kesinlikle, unity daha basit işler için. UE ile çok daha iyi işler çıkartabilirsiniz.
Zaten yapacağım şey öyle mükemmel olmayacak bunu ben de biliyorum bir kaç kez kullanmışlığım da var hem ue benim için daha kolay olacaktır

Ultra Üye
Ödüller
11
10 HİZMET YILI
Zaten yapacağım şey öyle mükemmel olmayacak bunu ben de biliyorum bir kaç kez kullanmışlığım da var hem ue benim için daha kolay olacaktır
Şimdiden kolay gelsin hocam, gelişimlerinizi bizimle paylaşırsanız sevinirim. Belki size bir kaç fikir de verebiliriz.

injecting to 0xDEADBEEF
Ultra Üye
Ödüller
13
Sosyal
8 HİZMET YILI
Şimdiden kolay gelsin hocam, gelişimlerinizi bizimle paylaşırsanız sevinirim. Belki size bir kaç fikir de verebiliriz.
Teşekkür ederim. Haftaya başlamayı düşünüyorum zaten ortaya bir şeyler çıkmaya başladığında forumda paylaşırım.
Konu kitlenebilir.||

dany so hot she melt the snow
Süper Üye
Ödüller
7
Sosyal
5 HİZMET YILI
UE geliştirmeye açık tercihim ondan yana olur

Reaper
Ultra Üye
Ödüller
8
Sosyal
8 HİZMET YILI
C programlama dili konusunda deneyiminiz varsa, oyun yapmak için hem Unreal Engine hem de Unity iyi seçenekler olabilir. Ancak, daha basit ve kullanıcı dostu bir arayüz arıyorsanız, Unity sizin için daha iyi bir seçim olabilir. Unity, genellikle Unreal Engine'den daha kolay bir arayüze ve daha erişilebilir dokümantasyona sahip olduğu için daha başlangıç dostu olarak kabul edilir. Ayrıca, Unity genellikle 2D oyunlar için kullanılır, bu da 3D oyunlardan daha kolay geliştirilebilir.

Onaylı Üye
Ödüller
6
7 HİZMET YILI
Az çok altyapım var. Amacım sadece boş zamanlarımda eğlenmek ama aynı zamanda çokta dandik olmayacak şekilde eğlenceli dalgasına bir oyun yapmayı planlıyorum

En son Unreal Engine için Epic Games mağazasında bir ton asset'e çöktüm ücretsiz olarak ama Unity için biraz cahilim. Sizce hangisini seçmeliyim
yani altyapım var ufak tefek kodlamalarını yapabilirim c ile ama asıl öğrenmek istediğim programın arayüzü kullanımı açısından beni fazla uğraştırmaması

Sizce hangisi daha basit ve kullanışlı?
unreal iyidir

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...