Herkese selamlar bu sene baya bir kişi YKS sınavına girdi ve hangi üniversiteye gideceğini karar vermek oldukça zor. Bu site seçtiğiniz üniversiteleri karşılaştırıyor yol parası, puanı , genel ortalaması gibi bilgileri karşılaştırıyor.
Site içerisinde güzel bir meslek testi mevcut. Üniversite karşılaştırma bölümünü denedim geliştirilmeye fazlasıyla açık bir site güzel düşünülmüş. Bir puan vermek gerekirse 10/7 diyebiliriz.
Site içerisinde güzel bir meslek testi mevcut. Üniversite karşılaştırma bölümünü denedim geliştirilmeye fazlasıyla açık bir site güzel düşünülmüş. Bir puan vermek gerekirse 10/7 diyebiliriz.
Katılıyorum yaklaşık bu sene 5 milyon genç sınava girecek kazanan arkadaşlar üniversite karşılaştırması yapabilir. Yorumun icin teşekkürler iyi forumlar dilerim.
Hayatımda gördüğüm en mantıklı sitelerden umarım üniversiteye gidicekler için işe yarar fakat sürekli zam falan geliyor acaba güncel bir şekilde mi hesaplıyor
Anadolu üniversitesi yada ankara üniversitelerini tercih edebilirsin öğrenci dostu üniversiteler buralarda ama anadolu üniversitesine puanın yeterse anadolu üniversitesini tercih et derim