Üniversite ortamı nasıl?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Üye
Ödüller
4
8 HİZMET YILI
Üniversite ortamı nasıl abiler? Yabancılık çeker miyim? Biraz çekingen biriyim.

Moderatörün son düzenlenenleri:
Onaylı Üye
Ödüller
3
4 HİZMET YILI
çekingen olacak bir şey yok her zaman olgun ol yeter

Reinherz
Onaylı Üye
4 HİZMET YILI
Kardeşim olgun ol dürüst ol iki yüzlülük yapma herkese evet deme açıkçası karakterinden ödün verme agalarla aran iyi olur manitalarda iyi olur her akşamda 101 oynamayın içmeyin devamsızlığını hemen bitirme bazı özel günlere sakla vize ve finallere çalış büte kalma sonra millet memleketine döner sen orda kalırsın büt için öyle işte başarılar şimdiden :)

Arda
Uzman Üye
Ödüller
3
4 HİZMET YILI
en efsane ortam arkadaşlık ve dostlar açısından hocalar fln baya iyi bir ortam ben mugla sıtkı kocman ünisindeyim efsane ortamı var

Onaylı Üye
3 HİZMET YILI
Kardeşim üniversite ortamı bambaşka bir yer, hiç tanımadığın hiç bilmediğin kişiler le bir bakmışsın tanışmışsın. Çok güzel zamanların geçecek. Bence çekingen olma, ayrıca dürüst ve kendin ol her zaman başarının peşinden koş gerisi çok kolay :)

Onaylı Üye
Ödüller
7
7 HİZMET YILI
Üniversite ortamı nasıl abiler? Yabancılık çeker miyim? Biraz çekingen biriyim.
sakın kendini ezdirme üniversitede bir kişi seni ezerse diğerleri de ondan görüp özgüven gelir ve onlar da seni ezmeye çalışır gerekirse birisini ibret olsun diye ağzını burnunu kır kimse sana çıt çıkaramaz

Onaylı Üye
Ödüller
8
9 HİZMET YILI
Üniversitede ki 7. senem olarak ve 27 yaşında birisi olarak üniversite hayatı hakkında bir kaç tavsiyede bulunabilirim. Çekingenlik sana her konuda zaman ve emek kaybettirecektir öncelikle. Şöyle ki not ihtiyacını bile karşılayamazsın ihtiyaç duyduğunda, ya da sigara içerken bir kız senden gelip çakmak istediğinde elin ayağına dolaşır cevap dahi veremezsin. Bu yüzden patavatsız olmadan olabildiğince girişken ve sosyal olman gerekiyor. ilk öğretim ve orta öğretimi hayatından tamamen çıkarıp hayatında karşılaşabileceğin bütün imkanlar ve ihtimallerin karşına çıkacağı yerdir üniversite. Olumlu olumsuz her şeye hazır olman gereken yer, hayatı öğrenip hemen hemen çevrende soyut somut her şeyden dersler çıkarıp kendini şekillendireceğin ve hayatına yön vereceğin yerdir üniversite. Üniversitenin ilk 1-2 senesi hoppada hoppada eğlenmek isteyipte 3 ve 4. senelerinde ve sonrasında derin derin oturup hayatının gelmiş ve gelecek kısmını düşündüren yerdir üniversite. Lise arkadaşlıklarının çok daha saf olduğunu farkedeceğin çakallarla dolu da bir yerdir aslında üniversite. Aksine hayatının sonunda dek sürdüreceğin arkadaşlıklar kuracağını düşündüğün yerdir de. Özetle senin de hayatına yön vereceğin gibi insanların da hayatına yön vereceği yerdir, her şeyle karşılaşmaya hazırla kendini en azından 2. senenden sonra. Çekinme, yaşa, keyfini çıkar. Üniversite hayatında başarılar :) edit:Beykent üni cinema&tv

Üye
3 HİZMET YILI
Öncelikle Lise 5 gibi davranma ve davrananlardan uzaklaş öyleleri hem seni ortamda cringe eder hemde güzel bir dostluk olmaz genelde. Bende çekingen biriyim mesela ama olgun ve senin kafa dengin bir kaç kişiyle konusmaya basladıktan sonra gerisi gelir insanlarla tanışmak senin elinde. Tabii ki yaşadığın yer ve okuduğun şehir falanda önemli etkenler.

Onaylı Üye
Ödüller
3
3 HİZMET YILI
Liseye göre daha olgun insanlar var yani sen diyelim liseyi yeni bitirdin yks dir odur budur falan 18 yasındasın bi giriyosun sınıfında 45 yasında adamda olabilir ona göre hazırlık olucaksın

Onaylı Üye
Ödüller
1
3 HİZMET YILI
ben bu sene girdim ve bende aşırı çekingen utangaç biriyim dönem bitiyo herkes kaynaşmış birbiri ile mangallar etkinlikler yapılıyo ve bir tanesini katılamıyorum kimseyle tanışamadığım için mutlaka tanışmanı ve bunları yenmeni öneririm

Onaylı Üye
3 HİZMET YILI
Çok güzek bi oetam okuldan okula değişir tabi aktif birisi olursan çok eğlenirsin içe kapanık birisi olarak devam edersen sıkıcı geçer

Onaylı Üye
Ödüller
2
3 HİZMET YILI
mükkemel kanka hayatının en güzel zamanları diyebilirim

Onaylı Üye
3 HİZMET YILI
Arkadaslar iyi demiş sakın çekinme yoksa arkadassız kalırsın benim ilk haftam cehennem gibiydi kimseyle konusmuyor tek basıma takılıp eve gidiodum havalı değil gerçekren :d biraz çaba göstermen lazım başlarda arkadas bulmakta zorlanabilrisin ama illa kendi kafana göre birilerini bulabiliyorsun

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...