Üniversite sınavında baraj puan kalktı

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Несмотря на предателей, я все еще стою.
Co - Admin
Ödüller
21
8 HİZMET YILI
Üniversitelerde boş kontenjan yok ki çoğu üniversite dolu benim bildiğim. Muhtemelen özel ünilerin işine yarayacak bir sistemdir.
Dediğiniz gibi özel üniversitelerin işine yarayacak bir sistem ve sadece gözüme çarpan dolmayan üniversite bölümleri:

1644642505248.png

Bunlar da devlet üniversiteleri. Açıkçası bu tarz bölümleri doldurmak için kaldırdılar. ₺ ifadesi de sanırım burs anlamına geliyordu. Açıkçası o tarz bölümleri doldurmak için burs bile bağlamışlar :D

20
Süper Üye
Ödüller
4
4 HİZMET YILI
Parası olmayanlar yine bir şey yapamayacak ama, parası olup da dediğin gibi 2+2'yi yapamayanlar özel üniversitelerde volta atacak.

Seçkin Üye
Ödüller
2
4 HİZMET YILI
işsizlik rakamlarını düşürecek, üniversite öğrencisi sayısını artıracak, bir o kadar da donanimsız üniversite mezununu artıracak ve sonucta daha çok issiz üniversite mezunu durumunu ortaya çıkaracaktır.

Süper Üye
Ödüller
5
7 HİZMET YILI
işsizlik rakamlarını düşürecek, üniversite öğrencisi sayısını artıracak, bir o kadar da donanimsız üniversite mezununu artıracak ve sonucta daha çok issiz üniversite mezunu durumunu ortaya çıkaracaktır.
Aynen seçim öncesi öğrenci nüfusu artıcak.Zaten muhtemelen haziranda seçim var bence.Çoğu yerde büroşür dağıtıyolar şimdiden.

Onaylı Üye
Ödüller
4
4 HİZMET YILI
Bizden geçtikten sonra sistem iyice değişmeye devam ediyor merak ediyorum nereye kadar gidicek böyle

🇹🇭🇮🇸 🇮🇸 🇹🇭🇪 🇼🇦🇾
Seçkin Üye
Ödüller
9
9 HİZMET YILI
2+2'nin toplamını bilmeyenlerin gireceği üniversitelerin durumu belli. O yüzden biraz daha asılmanızı, iyi bir üniversiteye gitmenizi ve saçma sapan tiplerle karşılaşmamanızı temenni ediyorum.Sınavda başarılar.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...