- Moderatör
-
Несмотря на предателей, я все еще стою.
Co - Admin
Dediğiniz gibi özel üniversitelerin işine yarayacak bir sistem ve sadece gözüme çarpan dolmayan üniversite bölümleri:Üniversitelerde boş kontenjan yok ki çoğu üniversite dolu benim bildiğim. Muhtemelen özel ünilerin işine yarayacak bir sistemdir.
Valla aynen öyle yapcak bişi yokÜniversite için istenilen baraj puan kaldırıldı. Kısacası üniversiteler artık yol geçen hanı 2+2'nin toplamını bilmeyenler bile girecek.
Eğitim kalitesi dahada düşecek.Evlenme yaş ortalaması da artar muhtemelen.dahamı iyi oldu dahamı kötü anlamadım kardeş valla
Belli olsada bişe değişmiyor ki.Kimse ağzını açıp bu yanlış demiyor.Var Bi Fırıldak Yakında Belli Olur
Aynen seçim öncesi öğrenci nüfusu artıcak.Zaten muhtemelen haziranda seçim var bence.Çoğu yerde büroşür dağıtıyolar şimdiden.işsizlik rakamlarını düşürecek, üniversite öğrencisi sayısını artıracak, bir o kadar da donanimsız üniversite mezununu artıracak ve sonucta daha çok issiz üniversite mezunu durumunu ortaya çıkaracaktır.
Ülkedeki ne doğru ki eğitim sistemi doğru olsunÜniversite için istenilen baraj puan kaldırıldı. Kısacası üniversiteler artık yol geçen hanı 2+2'nin toplamını bilmeyenler bile girecek.
çok saçma batırdıkça batırıyorlarÜniversite için istenilen baraj puan kaldırıldı. Kısacası üniversiteler artık yol geçen hanı 2+2'nin toplamını bilmeyenler bile girecek.
Boşver sen anlama zaten.bu iyimi oldu kötümü oldu hala anlamış değilim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?