Hocam uni cok kucuk dolayisiyla bilgi alisverisi az oluyo onerdiginiz bir uni ver mi siralamam 87k bu unideki ilk senem zatenEvet Yapmalısın
Erzurum teknikHangi üniversite?
Şöyle bir öneri vereyim, zaten her türlü diploman aynı olacak. Biraz daha ortamı olan ve mümkünse şehir dışı olan bir üniversiteye geçiş yapabiliyorsan yapmalısın. Hem tek yaşamaya alışırsın hemde gençliğini yaşayabileceğin tek yerde yaşarsın.Erzurum teknik
Sehirdisindayim zaten ama dedigim gibi buyuk bi uni oneriniz varsa onerilere acigimŞöyle bir öneri vereyim, zaten her türlü diploman aynı olacak. Biraz daha ortamı olan ve mümkünse şehir dışı olan bir üniversiteye geçiş yapabiliyorsan yapmalısın. Hem tek yaşamaya alışırsın hemde gençliğini yaşayabileceğin tek yerde yaşarsın.
Peki onerdiginiz bir uni var mi pc muhendisligi bakimindanyapmalısın tabiki dostum o da soru mu gayet iyi iş bulabilir bir meslek
Eğer imkanın varsa İstanbul, İzmir veya Eskişehir'i öneririm.Sehirdisindayim zaten ama dedigim gibi buyuk bi uni oneriniz varsa onerilere acigim
Yani yasam pahaliligi sebebiyle yapmak istemiyorum ama degerlendiricem eskisehiri ozellikleEğer imkanın varsa İstanbul, İzmir veya Eskişehir'i öneririm.
Dusunuyorum ya cunku uninin bana birseyler katmadigini hissediyorumhocam bence net geçiş yapmalısın
hocam onu işde kendin anlarsın bazen icindeki hisler doğru söylerDusunuyorum ya cunku uninin bana birseyler katmadigini hissediyorum
Dediğim gibi sonuçta üniversite hayatını bir kere yaşayacaksın ama günümüz Türkiye'sinde hayatta kalmak aşırı zor. Maddi imkanın varsa kesinlikle yaşamalısın.Yani yasam pahaliligi sebebiyle yapmak istemiyorum ama degerlendiricem eskisehiri ozellikle
saü olabilirPeki onerdiginiz bir uni var mi pc muhendisligi bakimindan