Süper Üye
şuan sadece bir ders yoklama girişini yapmış kaldı diye o dersin ortalamaya etkisi 0 olarak mı girilecek şimdi.Merhabalar
Öncelikle başınız sağ olsun, Allah mekanları cennet olsun. Final sınavlarından önce hocalarınız devamsızlık yüzünden kalanları (F1 alan öğrenciler olarak da geçer) duyururlar. Bu duyuru eğer varsa moodle sistemi üzerinden, mail atarak veya okulun panosuna asarak yapabilirler. Sizin durumunuzda en sağlıklısı ders hocalarınızın yanına gidip hepsinden sınava girip giremeyeceğiniz hakkında teyit almanız olacaktır.
Eğer hocalarınız sizi çoktan sınıfta bırakmışsa vize ve final sınavından aldığınız not ne olursa olsun transkriptinizde F1 olarak gözükecektir. Dersi bahar döneminde tekrar alttan alabilirsiniz veya sildirebilirsiniz.
Üniversitelerin çoğu şu şekilde notlandırma yapmaktadır. F1 notu da 0.00 olarak etki ediyor evet.şuan sadece bir ders yoklama girişini yapmış kaldı diye o dersin ortalamaya etkisi 0 olarak mı girilecek şimdi.
şuan 1 derste devamsızlığım gözüküyor fakat finaller 4 gün sonra birden eklerlerse finallere girememe ihtimalim var mıÜniversitelerin çoğu şu şekilde notlandırma yapmaktadır. F1 notu da 0.00 olarak etki ediyor evet.
AA 4.00
BA 3.50
BB 3.00
CB 2.50
CC 2.00
DC 1.50
DD 1.00
FD 0.50
FF 0.00
Dediğim gibi bu konuyu hocalarınızla konuşmalısınız. Devamsızlığı son gün dahi sisteme girebilirler ve girdikleri takdirde otomatik olarak F1 notu transkriptinize yansır. Hocalarınızla bu konu hakkında konuşun devamsız olup olmadığını sorun onlar size yardımcı olacaklardır.şuan 1 derste devamsızlığım gözüküyor fakat finaller 4 gün sonra birden eklerlerse finallere girememe ihtimalim var mı
tüm hocalarıma mailden yazdım çünkü okulum bu hafta tatile girdi ve hiç bir hocanın okulda olduğunu sanmam umarım görürler çok teşekkür ederim hocam.Dediğim gibi bu konuyu hocalarınızla konuşmalısınız. Devamsızlığı son gün dahi sisteme girebilirler ve girdikleri takdirde otomatik olarak F1 notu transkriptinize yansır. Hocalarınızla bu konu hakkında konuşun devamsız olup olmadığını sorun onlar size yardımcı olacaklardır.
Ne demek yardım edebildiysem ne mutlu bana. Umarım kısa sürede olumlu dönüşler alırsınız. İyi forumlar.tüm hocalarıma mailden yazdım çünkü okulum bu hafta tatile girdi ve hiç bir hocanın okulda olduğunu sanmam umarım görürler çok teşekkür ederim hocam.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?