bu da büyük sıkıntı derste soru soruyoduk cevaplıyolardı uzun uzun anlatıyodu tepkimize göre burda sanki herşeyi direk anlıyomuşuz gibi başka proflara ders anlatır gibi anlatıyo bazılarıhacı online eğitim diyolar haftada 6saatlik dersi 45dakikada anlatılıyor hıcbırsey anlamıyorum hoca yayın acıyor mikrafonunuacamıyor el işaret dilleriyle ders işliyoruzresmen
bunu anlamamaları bana çok garip geliyo kendi ülkeni şehrini öğrencini nasıl bilemezsinYıl 2020 ve maalesef evinde net olmayan çok aile var Bursa da öğretmenim bizde uzaktan eğitim yapıyoruz Bursa gibi bir yerde İnterneti olmayan pc olmayan çok aile var
olmuyo zaten inan bana sınavlarda falan sıkıntı yaşıyoruz eşşek gibi ders çalışan arkadaşlarım emekleri çöpe gidiyo resmen ben de yakın zamanda sınav olucam resmen bile bile çaresiz çalışıyorumOnline olayını bilen var bilmeyen var cok yararı olacagını düşünmüyorum
çalışıyorsan çaresiz değilsin inşallah emeklerin boşa çıkmaz şansın bol olsunolmuyo zaten inan bana sınavlarda falan sıkıntı yaşıyoruz eşşek gibi ders çalışan arkadaşlarım emekleri çöpe gidiyo resmen ben de yakın zamanda sınav olucam resmen bile bile çaresiz çalışıyorum
Benim anadolu üni konservatuvar. Benim eğitim bitti yani online ders yapılsa bile bi işe yaramıyo. o yüzden dondurmak daha mantıklı bu süreçte diye düşünoyürımMerhaba arkadaşlar ben ODTÜ de okuyorum ve son zamanlardaki gelişmeler dahilinde haliyle online eğitimdeyiz. Ben birçok açıdan eksik kaldığımızı düşünüyorum adil bi eğitim açısından bu online çağın sıkıntılar içerdiğini ve sizlerin de aranızda başka ünilerden arkadaşlarım varsa görüşlerinizi merak ettim neler düşünüyorsunuz bu konuyla ilgili?
edit: konuyla ilgili fikirlerinizi okulunuzdaki yeni uygulamaları oldukça yazarsanız güzel olur arkadaşlar teşekkürler
Güzel hareketmiş beeOkuldan okula göre değişiyor İstanbul'da. Özeller daha çok öğrencisini düşünüyor gibi ama benim gördüğüm. Mef üniversitesi bilgisayarı olmayan öğrencilere chromebook yolladı kargo ile.