Eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Ben Anadolu Üniversitesinde okuyorum. Sınavlar elbette zora girecek ve bazı hocalarımız ödev ile değerlendirme yapacak. Buna binaen ve ayrıyeten bu zaruri bir şey. Sağlık herşeyden önemli
Yani şu anki durumda en mantıklı yöntem bu yapacak bişey yok. Ama öğrenci öğrenmek istiyorsa ha bilgisayardan hocayı dinler dnlemeyecek adam da zaten sınıfta olsa dinlemiyordu.
Üniversite eğitim boş zaten her şeyi biz kendimiz yapıyoruz. Dersi bile biz anlatıyoruz slaytla. Sadece sınav yapsınlar online yeter.Millet kendi çalışır zaten
Post automatically merged:
Tabi her bölüm için böyle değil ama çoğunluğu öyle
malesef uzaktan eğitime geçilmesiyle kız arkadaşım ile yaza kadar görüşemiyoruz ve sınavlar ne olacak neler olmayacak hiçbirşey tam beli bile değik sıkıntılı bir durum olabilir ama sağlıktan önemli değil hocam sağlık olsun
uzaktan egıtım yapmak ıstemeyen ogrencıler ıcın 2 gun once genelge yayınlandı arkadaslar uzaktan egıtım alamayacak durumu olanlar ıcın fax yoıluyla yada maıl yoluyla baglı oldukları unıversıtenın ogrencı ıslerıne dılekce atarak donemını dondurum gelecek sezondan yenıden ogrenıme kaldıgı yerden devam edebılır....
Üniversiteye uzaktan eğitim yazılmıştım daha sonra kaldırdılar uzaktan eğitimi örgüne geçirdiler simdi geçici uzaktan eğitim Bir gün herkes uzaktan eğitim okuyacak
her üniversite adobe connect tarzı uygualamar ile kendi sayfalarında duyurularla eğitim yapacak okudugunuz üniversitenin resmi sayfalarını ve web sayfalarını sık sık kontrol ediniz