Eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
ben 4 yıllık bölümden mezun olacağım şuanki aklım olsu 2 yıllık bölüm okuyup tekniker olup yurt dışına giderdim teknik elemanlar daha çok elde tutuluyor ama elinde hali hazırda bir ustalığın mesleğin varsa bunu geliştir
Eğer aileden kalma ''güzel'' bir işin varsa formaliteden kolay bölümler okunabilir belki ama eğer aileden gelecek güzel bir iş yoksa okunmalı diye düşünüyorum.
Ben okudum da noldu reis, bence gereksiz. Tabii kendi kararın. Benim tavsiyem kendini hangi konuda başarılı olacağını düşünüyorsan o konuya yönelmelisin. Üniversite okudum hiçbir fayda görmedim, fayda göreni de görmedim.
Sırf birşeyler yapmak içinse gitme öğrenmek içinse zaten internetten artık birçok şeyi öğrenebiliyorsun. Okulun tadı keyfi ayrı güzel anlar biriktirebilirsin. İş hayatı içinse başka alternatifler değerlendir. 5-6 yılını boşa hibe etme gez toz ticaret yap para kazan okumaktan daha keyifli
Üniversite ve öğrencilik hayatı yaşanmalı ama her bölümde okumak da mantıklı değil. O kadar mezun işsiz varken seçeceğin bölümü iyi düşünmen ve tartman gerekiyor