Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Yaşayan efsane
Banlı Üye
Ödüller
7
8 HİZMET YILI
:resim:

9sqrw2q.jpg

:özellik:
• Sınırsız para hileli

:yazı:

Unkilled 3D bir fps oyunudur. Oyun play store'da ücretsizdir ve 700.000 den fazla indirilmiştir. Oyun "MADFINGER Games" tarafından yayınlanmaktadır. Oyundaki amaç zombileri öldürmek ve oyunda size verilen görevleri tamamlamaktır. Zombi ve fps oyunu sevenlerin beğeneceği türden bir oyun diyebilirim, şahsen kısa bir süre bu oyunu oynadım ve verdiği oyun zevki bambaşkaydı.

:kullan:

Apk dosyasını indirip açmanız yeterlidir ardından oyuna girerek para miktarına bakabilirsiniz.

UYARI ! Antivirüs programı kullanıyor iseniz kapatın, telefonunuz hileyi virüs olarak algılayabilir.
UYARI! Oluşabilecek herhangi bir sorunda sorumlu indirendir. Sitemiz sorumlu DEĞİLDİR.
UYARI!
Apk dosyasında trojen, Keylogger vb. birşey yoktur.

:calis:

Bütün android telefonlarda çalışmaktadır.
Kurulumu gayet basittir, apk dosyamızı indirdikten sonra açmanız yeterlidir ardından oyuna giriş yapabilirsiniz.

:not:

Hilenin virüstotal'ini inceleyen arkadaşlar, virüstotalde virüs çıkması gayet doğaldır, trainer ve hile programı tarzındaki şeylerin kodlanma aşamasında kullanıldığı kodlardan dolayı, virüstotal ve bazı virüs programları bunu programları virüs olarak algılamaktadır. Forum sitemizde kesinlikle rat paylaşımı yasaktır ve yapılamaz, indireceğiniz dosyalarda darkcoment asla yoktur. Yetkililerimiz forumun temizliğini günlük olarak sağlamakta ve kontrol etmektedir. Şimdiden hileyi kullancak arkadaşlar için iyi eğlenceler diliyorum, iyi forumlar.

:indir:

Apk dosyamızı indirmek için
Bağlantıları görmek için lütfen Giriş Yap
basabilirsiniz.

Virustotal sonuçlarını görmek için
Bağlantıları görmek için lütfen Giriş Yap
basabilirsiniz.​

Banlı Üye
5 HİZMET YILI
iyi hmmm iyiyiy

Efsane Üye
7 HİZMET YILI
Bu oyunu daha önce görmüştüm ama oynama fırsatım olmadı hile sayesinde deniyeceğim teşekkürler

Ultra Üye
Ödüller
6
6 HİZMET YILI
Unkilled is a zombie-themed first-person shooter video game developed and published by Madfinger Games. It is released for Android and iOS devices

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...