Süper Üye
Ama eyer kanında uyuşturucu çiktiysa ztn hepisten çikamaz ve ezhel deyil contra qarizma rap dinliyorumŞurda kötü yorum yazanların hepsi ezhelin en az 1 şarkısını ezbere biliyodur ben seviyorum bnce saçmaydı nedeni tutuklanma şarkıda esrar diyor diye saçma bence
Angara ayazı ruhumu geser!
Contrayıda severim adamdır ama ezhelide severim ikisininde farklı ses tonları varAma eyer kanında uyuşturucu çiktiysa ztn hepisten çikamaz ve ezhel deyil contra qarizma rap dinliyorum
sadece bir kaç replik biliyorum sosyal medyadan dolayıŞurda kötü yorum yazanların hepsi ezhelin en az 1 şarkısını ezbere biliyodur ben seviyorum bnce saçmaydı nedeni tutuklanma şarkıda esrar diyor diye saçma bence
Angara ayazı ruhumu geser!
Bence sözleri iyi şarkılarının ama size kalmışsadece bir kaç replik biliyorum sosyal medyadan dolayı
Dostum iyi diyorsun da izlemesek kötü olduğunu nasıl anlayacağız?sevmiyorum diyenlerin interner geçmişine bakarsak hepsi izlemiş dinlemiştir insanlar hata yaptığı gibi hemen kötüleme cabasındasınız. heijan ve muti de tutuklanmıştı ama bişe bulamayınca bıraktılar ve tutuklandığındada dinleyenler de aynı siz gibi sevmem iyi olmuş gibi şeyler dediler ve çıktıktan sonra bişe bulunamayınca başka bir yerde seviyorum diye yazanlar gibisiniz
ezhel'i tebrik ediyorum seviyorum ve başarılı olarak görüyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?