- Yasaklandı
ConfuserEX King
Banlı Üye
Sağlammı?Tam Unpack etmek icin zaman ayirmak gerekiyor,
![]()
1. Isimlendirmeleri NETGuard gibi yapabilirsin yani mscorlib vb .NET kutuphanelerinin type isimlerini random verebilirsin.Sağlammı?
Dostum bu normal ayardı max settings'de çalışmıyor o derece suan güncelliyorum1. Isimlendirmeleri NETGuard gibi yapabilirsin yani mscorlib vb .NET kutuphanelerinin type isimlerini random verebilirsin.
2. Control flow cok abarti olmus gereksiz sekilde programin boyutunu arttirir.
2. Anti Tamper'da ve baslayan bir thread'de thread'i kontrol edecek sekilde debugger korumasi yapman gerekiyor. En basit ornek calisan uygulamanin eger varsa parent'ini alip icindeki modullerini okuyabilirsin (dnlib, dnspy.decompiler, dnspy.debugger vb ornek moduller).
3. de4dot engellemek icin actigin type'ler gereksiz onun yerine de4dot'un source'unde type okuyarak algiladigi tum koruma typelerini eklemen gerekiyor, bkz: Agile.NET, CryptoObfuscator vb.
4. Onun disinda calli proxy'leri vb. guzel olmus. Delegate proxyler icinde calli yapabilirsen iyi olur.
yada istersen sana direk projeyi atam1. Isimlendirmeleri NETGuard gibi yapabilirsin yani mscorlib vb .NET kutuphanelerinin type isimlerini random verebilirsin.
2. Control flow cok abarti olmus gereksiz sekilde programin boyutunu arttirir.
2. Anti Tamper'da ve baslayan bir thread'de thread'i kontrol edecek sekilde debugger korumasi yapman gerekiyor. En basit ornek calisan uygulamanin eger varsa parent'ini alip icindeki modullerini okuyabilirsin (dnlib, dnspy.decompiler, dnspy.debugger vb ornek moduller).
3. de4dot engellemek icin actigin type'ler gereksiz onun yerine de4dot'un source'unde type okuyarak algiladigi tum koruma typelerini eklemen gerekiyor, bkz: Agile.NET, CryptoObfuscator vb.
4. Onun disinda calli proxy'leri vb. guzel olmus. Delegate proxyler icinde calli yapabilirsen iyi olur.
Max settings'de calismamasi korumalarin uyumluluk sorunu oldugunu gosteriyor, packerlerdeki en onemli sey uyumluluk yani sende calisan program baska bir kullanicida calismassa kotu olur.Dostum bu normal ayardı max settings'de çalışmıyor o derece suan güncelliyorum
yada istersen sana direk projeyi atam![]()
tek 1 özellik çalışmıyor Calli Proxy ve confuser'i tamamını tasarlamadıgım için... Neyse güncelliyecem birazdan bakalım olucakmı ve tşkrler <3 ve benim amacım kırlmaması herkezin artık gönül rahatlığıyla .net dilleri ile Projeler yapması.Max settings'de calismamasi korumalarin uyumluluk sorunu oldugunu gosteriyor, packerlerdeki en onemli sey uyumluluk yani sende calisan program baska bir kullanicida calismassa kotu olur.
Artik ne yazik ki ugrasmiyorum XenocodeRCE'nin (NETGuard yapimcisi) GitHub'ta ConfuserEx fork'u var dilersen ona da bir goz atabilirsin.
Bağlantıları görmek için lütfen Giriş Yap
ve senin şu korumayı neden güncellemiyorsun diyecem braktım demiştin xdMax settings'de calismamasi korumalarin uyumluluk sorunu oldugunu gosteriyor, packerlerdeki en onemli sey uyumluluk yani sende calisan program baska bir kullanicida calismassa kotu olur.
Artik ne yazik ki ugrasmiyorum XenocodeRCE'nin (NETGuard yapimcisi) GitHub'ta ConfuserEx fork'u var dilersen ona da bir goz atabilirsin.
Bağlantıları görmek için lütfen Giriş Yap