Unreal Engine 4 - Open World Pack Çökme Sorunu

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Onaylı Üye
6 HİZMET YILI
Selamlar dostlar, bugün yine unreal engine 4 de oyun yapıyordum ve ağaçlar falan çevre için şu Epic Games'in Open World Pack ini indirdim fakat kullanamıyorum arkadaş! ne zaman bir asset'i kullanmaya çalışsam program öylece donup kalıyor, ve şimdi hemen içinizde kolaya kaçanlar olucak yok sistemin kötüdür falan diyecekler olacak o yüzden şimdiden söyleyeyim 8 gb ram 4gb vram 3.10 ghz amd ryzen 3 4 core cpu ve ssd kullanan biriyim lütfen biri yardım etsin.

Seçkin Üye
Ödüller
2
6 HİZMET YILI
programı otomatik uyumlulukta çalıştır belki düzelir :)

Onaylı Üye
6 HİZMET YILI
Selamlar dostlar, bugün yine unreal engine 4 de oyun yapıyordum ve ağaçlar falan çevre için şu Epic Games'in Open World Pack ini indirdim fakat kullanamıyorum arkadaş! ne zaman bir asset'i kullanmaya çalışsam program öylece donup kalıyor, ve şimdi hemen içinizde kolaya kaçanlar olucak yok sistemin kötüdür falan diyecekler olacak o yüzden şimdiden söyleyeyim 8 gb ram 4gb vram 3.10 ghz amd ryzen 3 4 core cpu ve ssd kullanan biriyim lütfen biri yardım etsin.
flash bellek lazım windows indir ve formatlayın.

Ultra Üye
Ödüller
7
6 HİZMET YILI
aynısı bendede var büyük ihtimalle program yüzünden

Onaylı Üye
6 HİZMET YILI
beyler anladım bu unreal engine paketi çıkartmıyor ve her asset kullanmaya çalıştığımda tekrardan bütün assetleri paketten çıkarmaya çalışıyor ve donuyor
Post automatically merged:

O zaman sıkıntı olmaması lazım ama anlamadım ki,
zaten hiçbir işim doğru gitmez ki :D

kolay çözümü var
ne bu çözüm acaba gizemli dostum?

Seçkin Üye
Ödüller
5
6 HİZMET YILI
beyler anladım bu unreal engine paketi çıkartmıyor ve her asset kullanmaya çalıştığımda tekrardan bütün assetleri paketten çıkarmaya çalışıyor ve donuyor

zaten hiçbir işim doğru gitmez ki :D

indirdiğin pack kurulu olan versiyona ve bilgisayarına uyumlu mu doğru kurduğuna emin misin?

Banlı Üye
9 HİZMET YILI
8 GB ram den dolayı olma olasılığı olabilirmi? Donma olayının SSD ile ile alakalı olmayacağı bariz belli ama işlemci odaklı da olabilir. En iyisi sen unreal engine 4 için olması gereken minimum sistem gerekliliğine bak eğer sorun yoksa Packde sorun var demektir.

Onaylı Üye
6 HİZMET YILI
ARKADAŞLAR YARDIMLARINIZ İÇİN ÇOK TEŞEKKÜR EDERİM BU FORUM HARBİDEN GÜZELMİŞ BEN KİMSE CEVAP VERMEZ SANIYORDUM :D

Son düzenleme:
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...