Unreal üzerinden oluşturduğum bir projem var

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Onaylı Üye
Ödüller
5
5 HİZMET YILI
Unreal Engine ile yaptığım bir proje mevcut bunu daha fazla insana nasıl ulaştırabilirim?

Süper Üye
Ödüller
6
5 HİZMET YILI
Hocam projelerinizi forumlar, YouTube videoları ve reklam aracılıyla en iyi şekilde insanlara yayabilirsiniz diye düşünüyorum.

Süper Üye
Ödüller
9
8 HİZMET YILI
Dostum eğer bu bir oyunsa bir çok platform buna destek veriyor yanlış hatırlamıyorsam bir tanesine projeni koyuyorsun adamlar oynuyor ve fikirlerini veriyor tabi bu platform zorlanmadan bulabilirsin ingilizce aratarak diye düşünüyorum

Onaylı Üye
Ödüller
4
5 HİZMET YILI
Yabancı platform sitelerinde oyununun bir .exe dosyasını yollayıp oyununu deniyen insanlar var.Bir çok platform ve oyun haberleri sitelerinde yayınlayarak reklamını yapabilirsin.Tamamen sana kalmış bir durum.

Hand Of The God
Ultra Üye
Ödüller
9
7 HİZMET YILI
ıcerıgı hakkında bılgı verırsen daha ıyı olur hocam

Onaylı Üye
Ödüller
5
5 HİZMET YILI
oyunun içeriği hayatta kalma türünde rust'ın gameplay'inden bir data oluşturum ki fikirleri rahatça toplayabileyim.
Post automatically merged:

oyunun içeriği hayatta kalma türünde rust'ın gameplay'inden bir data oluşturum ki fikirleri rahatça toplayabileyim.
Post automatically merged:

Süper Üye
Ödüller
9
7 HİZMET YILI
Facebook grupları mevcut , Unreal Engine ve özellikle de Unity için Forumlar mevcut daha önemlisi Türkçe oyun geliştirme platformları saymakla bitmiyor youtube'dan bile bulabilirsin isim verip reklam yapmak istemediğim için ne link bırakıyorum ne de isim ancak facebook grup arama kısmına veya google'a veya youtube'a unity , unrealengine yardım ya da grup ya da oyungeliştirme yardım vs. gibi şeyler yazarak ulaşabilirsin

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...