- Yasaklandı
-
Banlı Üye
bende daha yeni girdim 6 dk oyunda kaldım sonunda oyunda attı bende oyunu sildim :dKullanışsız bir hile sürekli oyundan atıyorsa zevk vermez paylaşım için teşekkürler ama dediğim gibi kullanışsız
edit: 12dk falan dayanmıyor 5-15 saniye max oyunda kalıyorsunuz
Yanlış anlaşılmış sanırım hileyi açtıktan 12 dakika sonra oyun yanıt vermiyor siz process hackerdan resume diyip kick yiyorsunuz sonra servera girdikten sonra suspend diyip devam ediyorsunuz eğer bu işlemi düzgün yaparsanız ban bile yemezsinizKullanışsız bir hile sürekli oyundan atıyorsa zevk vermez paylaşım için teşekkürler ama dediğim gibi kullanışsız
edit: 12dk falan dayanmıyor 5-15 saniye max oyunda kalıyorsunuz
Dediğim gibi dostum eğer hilenin battleye sini düzgün durdurursan hiç durmadan oynarsınbeni atmadı oyundan10-15 dakika oynadım. devam etsem atabilirdi ama kısa süre oynadım ve bi sıkıntı yaşamadım
eski ortam olmadığı için çok fazla oynadığım bi oyun değil ama tekrar girince bi oynama isteği geldiDediğim gibi dostum eğer hilenin battleye sini düzgün durdurursan hiç durmadan oynarsın
Teşekkürler Yorumların için.eski ortam olmadığı için çok fazla oynadığım bi oyun değil ama tekrar girince bi oynama isteği geldihilede bi sorun olmazsa tekrardan oynamayı düşünüyorum emeğine sağlık
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?