Uzman Üye
Veeee kick olayı beni üzdüEline sağlık simdi deniyorum hile için oyunu indirdim şimdi
Veeee kick olayı beni üzdüEline sağlık simdi deniyorum hile için oyunu indirdim şimdi
türk biri böyle bi hile yapıyor menüsü gördüm en sağlam hilelerden biri ama crash vermesi baya SADGEtek sorunu hata verip oyundan atması :/
arada böyle oyunları seviyoruö gireceğim zaman kalkmaz inşallahHilenin İçindekiler- Wallhack,Aimbot,Carfly,YumruklaUzaktanvurma vb
1-)Klasörü rardan çıkarıyoruz 2-)Unturnedin dosya konumunu açıyoruz "Unturned-Data" klasörüne "assestleri" atıyoruz | "Dll" leri "UnturnedData/Managed" klasörüne atıyoruz ve oyunu açıyoruz 3-)Oyunu açıp herhangi bi sunucuya giriyoruz (sunucuya girmeden diğer işlemleri yapmayın!) 4-)Daha sonra verdiğim klasörden Procces.exe yi açıyoruz ve sağ üst tarafa "BEService" yazıyoruz ve
" BEService.exe" ye sağ tıklayıp suspend diyoruz(eğer BEService.exe gri yandıysa suspend olmuştur, yanmadıysa olmamıştır!) 5-)12 dk sonra oyun donarsa, oyun donduğunda Procces.exe ye geri dönüp "BEService.exe" ye geri sağ tıklıyoruz ve "resume" diyoruz 6-)Sunucudan kick yedikten sonra sunucuya tekrar giriyoruz ve BEService.exe yi yeniden suspend ediyoruz. 7-)Menu Tuşu: F1
Hile Link-https://www.youtube.com/watch?v=vS4gyDFCGNM Yeni Gelenler-
Başarımlar kalktı Diğer2 ye Tüm Başarımları Kazan alındı -Tuşlar bölümüne Sunucudan Hızlı Çıkma geldi(f5) -Menüye Renkleri ayarlama geldi(esp,buton,fov vb.)
virustotal-
Bağlantıları görmek için lütfen Giriş Yapdll1
VirusTotal
Bağlantıları görmek için lütfen Giriş Yapdll2
Bağlantıları görmek için lütfen Giriş Yap
Bağlantıları görmek için lütfen Giriş Yapassest 1
Bağlantıları görmek için lütfen Giriş Yapassest 2
Ekli dosyayı görüntüle 70065