Çözüldü Unturned HWID banımı nasıl kaldırırım?

• Konuyu başlatan AckuKTV
  • Başlangıç tarihi
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

AckuKTV

A
Unturned adlı oyundan bi ara hile acıp ban yemiştim fakat banım kalkar diye biraz bekledim ne kadar beklediysem geçmedi yan hesap açıp online girdigimde otomatik 5 dkda banlıyor bunun çözümü varmı.Ve onaylı üye nasıl olurum

Çözüm
HWID ban yediyseniz donanım değişikliği yapmanız lazım veya spoofer kullanmanız. Sitemizde başka forum ve hilelerin ismini paylaşmak yasaktır. bu konuyla alakalı başka sorunuz olursa dm atın.
Üye
5 HİZMET YILI
Kanka Oyun Geliştiricisinin Wp Si Maili Varsa İletişime Geç Derim Farklı Programlar Yada Oyun Dosyaları Vs Değişitirerek Çözmeye Çalışma Bence Ebedi Ban Yiyebilirsin Hesabın Yasaklana Bilir Aynısı Arkadaşımın Başına Gelmişti

AckuKTV

A
Kanka Oyun Geliştiricisinin Wp Si Maili Varsa İletişime Geç Derim Farklı Programlar Yada Oyun Dosyaları Vs Değişitirerek Çözmeye Çalışma Bence Ebedi Ban Yiyebilirsin Hesabın Yasaklana Bilir Aynısı Arkadaşımın Başına Gelmişti
bunu steam desteğe atmıştım onunla battle eyenin ilgilendigini söylediler battle eye ye mesaj attıgımda bana dönüş yapıcaklarını belirttiler ve [hileyi bilerek actıgım için acamıyacaklarını dönüş yapacagını belirttikleri mesajda söylediler büyük ihtimalle pc res atana kadar banlıyım :) ]
Post automatically merged:

hwid spoofer kullanabilirsin en dandiği bile işe yarar bence o oyuna
spooferlar paralı değilmi ?

Seçkin Üye
Ödüller
7
7 HİZMET YILI
Ücretsiz bulabileceğin spooferlar da var ama youtubedaki olanların hepsi virüslü deneme bile bazı yabancı hile forumlarında ücretsiz işe yarayan spoofer source ları var seçkin üye olana kadar onları araştırıp kendin derleyip kullanabilirsin.

Ey yüce yaradan bana fantastik bir hayat yaşattın.
Emektar Üye
Ödüller
18
10 HİZMET YILI
HWID ban yediyseniz donanım değişikliği yapmanız lazım veya spoofer kullanmanız. Sitemizde başka forum ve hilelerin ismini paylaşmak yasaktır. bu konuyla alakalı başka sorunuz olursa dm atın.

Çözüm
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...