Unturned Sunucuya Girdiğinde Atma Sorunu

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Süper Üye
Ödüller
9
8 HİZMET YILI
Merhaba Unturnede Giriyordum 1 2 gündür sonradan atmaya başladı daha öncdedende olmuştu ben bi şekil yapıp düzenledim ama şimdi gine oldu ve yan hesap açmak zorunda kaldım unturnedden banlandım boş yere birisi hatayı nasıl düzeltceğimi yada bu banlanma hangi sorun söylerse mutlu olurum

Banlı Üye
Ödüller
5
Sosyal
9 HİZMET YILI
Kardeşim ban temizligi senin Söyledigingibi olabilir sen oyunun dosyalarını doğrula yada oyunu sil yeniden yükle
Post automatically merged:

Kardeşim ban temizligi senin Söyledigingibi olabilir sen oyunun dosyalarını doğrula yada oyunu sil yeniden yükle
yada Unturnedin Vac ban Mesaj Gönder Berki Bakarlar Yardım ettiysem ne mutlu bana :]

Onaylı Üye
7 HİZMET YILI

yada Unturnedin Vac ban Mesaj Gönder Berki Bakarlar Yardım ettiysem ne mutlu bana :]
aga bi cok kisi ayni seyi dedi ondan toplu ban temizligi gelmis denesin olmasa destek talebinide bulunsun

Süper Üye
Ödüller
9
8 HİZMET YILI
Compac Kardeşim hiç hile açmadın dimi dosyalarının arasında hile olarak algılamış olabilir oyun yani destek talebinide bulunursan banın açılmayabilir.
bi ara vardı ama sonradan unturnedi full silmiştim yükledim

Sorun Çözüldü

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...