Unutamadığımız Facebook Oyunları

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Seçkin Üye
Ödüller
6
7 HİZMET YILI
Criminal Case

818ygB2UVXL.jpg

Bir zamanlar Facebook’ta çok fazla vakit geçirenlerin
mutlaka oynadığı oyunlardan bir tanesi Criminal Case’dir.
Oynamasalar bile kulak aşinalığı mutlaka vardır.
Criminal Case de bir zamanların en sevilen oyunlardan bir tanesidir.

Bubble Witch Saga

3551489-bubble-witch-saga-screenshot.jpg

Yine bir zamanların unutulmaz Facebook oyunlarından birisidir.
Şuan günümüzde de hala oynayan kişi sayısı fazladır.
Belki de bu oyun en nostaljik Facebook oyunlarından bir tanesidir.
Çünkü zamanında bu oyunu oynamayan kişi sayısı neredeyse
yok denecek kadar azdır.

Candy Crush Saga

7190088-candy-crush-saga-android-front-cover.png

Günümüzde de oldukça fazla oynanan candy crush saga yine bir zamanların en çok oynanan Facebook oyunlarından bir tanesidir.
Bu oyunda aynı renk şekerleri yan yana getirip eşleştirerek bölümde tüm şekerlerin yok edilmesi gereken bir oyundur.
Her bölümde daha da zorlaşan ve git gide çıkılmaz bir hal alan oyun aynı zamanda zevkli bir eşleştirme oyunudur.​

Farm Ville

indir.jpg

Hayatında hiç çayır görmemiş kişileri bile tarla sahibi yapan bu oyun kendi çiftliğinizi oluşturabildiğiniz ve gerçek bir çiftlikte neler yapılıyorsa
onu yapabilme imkanı sunan bir zamanların en gözde oyunlarından biridir.

Dragon City

cb4046167ace2dfe8a5145cf9e35bfbd_fgraphic.jpg

Bu oyunun amacı öncelikle kendi adanız da daha sonra ise komşu adalarda bulduğunuz ejderhaların eşleştirmesini yapmaktır.
Böylelikle kendi ejderhanızı geliştirip farklı ejderhalar arasında mücadeleye katılıyorsunuz.

FishVille

1121-fishvle.jpg

Bir zamanların tutkuyla oynanan ve en çok sevilen Facebook oyunları arasında FishVille yerini almaktadır.
Bu oyun bir tür balık yetiştirme oyunu olarak karşımıza çıkmaktadır.
Bu oyunun oynayan kişinin balıklara bakması ve balıkları zamanında yemlemesi gerekir.
Büyüyen balıkları ise seviye olarak geliştirdiği zaman kazandıkları para ile akvaryuma yeni balıklar alabilme şansına sahip olmaktadır.​

Social Empires

Social_E_400x400.jpg

Socialpoint tarafından geliştirilen Social Empires, eminiz ki birçok oyuncunun en sevdiği nostaljik yapımlardan bir tanesidir.
Sıfırdan başlayarak koca bir imparatorluk kurduğumuz, savunduğumuz ve oyun içerisindeki çeşitlilik ile birlikte
sürekli olarak sınırlarımızı genişlettiğimiz Social Empires, maalesef ki yıllar önce tamamen kapandı ve silindi.​

Social Wars

BaVglt6CMAE1Ttp.jpg

Bizleri Orta Çağ’a götüren Social Empires’ın aksine geleceği konu alan bir oyun olan Social Wars, devasa mekaları dahi kontrol etmemize olanak sağlıyordu.​

Sanalika

74ef0330a0239a1ce5640c9c2b92914a.jpg

Bazılarımızın yıllar önce bıraktığı, bazılarımızın ise hâlen daha arada sırada oynamaya devam ettiği Sanalika, zamanında Facebook’un gözdelerindendi.​

Empires & Allies

Empires-allies-logo.jpg

Savaşları, sunduğu yönetim biçimi ve oynanış içerisinde bulunan birçok eğlenceli element ile hepimizin kalbinde yer edinmiş olan,
Empires & Allies, günümüzde pek oynanabilir olmasa da kendisini her zaman en iyi şekilde hatırlayacağımız yapımlardan.

Angry Birds Facebook

Screen-Shot-2012-02-13-at-17.09.06.png

Onlarca yıldır hayatımızda olan Angry Birds, bir zamanlar Facebook üzerinden oynanıyordu.
İlk çıktığı zamanlarda herkesin ilgisini cezbeden ve dilinden düşmeyen yapım, şimdilerde de epey popüler.

City Ville

t1larg.jpg

Farmville'nin yakaladığı başarının ardından
hemen kolları sıvayan Zynga, bir yıl sonra CityVille'yi yayınladı.
Başarılı bir şehir kurma simülasyonu olan CityVille'de güzel bir başarı yakaladı.​

8 Ball Pool

MN_8BP_PageThumbnail.jpg

2010 yılında Miniclip tarafından geliştirilen 8 Ball Pool,
günümüzde bile birçok insanın hâlâ oynamayı en sevdiği
bilardo oyunlarından bir tanesi konumunda.​

Zynga Poker veya Texas HoldEm Poker

maxresdefault.jpg

Adından da anlaşılabildiği gibi bir poker oyunu olan oyun günümüzde de fazlasıyla oyuncuya sahip.​

Top Eleven Be A Football Manager

preloader1.png

Bir futbol menajerlik oyunu olan Top Eleven Be A Football Manager,
2010 yılında Nordeus tarafından geliştirildi.​

Wild Ones

maxresdefault (1).jpg

2009 yılında Playdom tarafından geliştirilen Wild Ones, 2013 yılında kapandı. Playdom şirketinin en popüler oyunlarından birisi olmayı başardı.​

Vakit ayırıp konuyu inceleyen arkadaşlara teşekkür ederim.
Konu içerisinde kendinize hitap eden birşey bulursanız geri dönüş sağlamayı lütfen unutmayın.
İyi forumlar dilerim.

Ultra Üye
Ödüller
9
Sosyal
8 HİZMET YILI
aga social warsı deli gibi oynardım hatta bi ara para hilesi yapmıştım önüne gelene savaş açıyodum güzel günlerdi

Seçkin Üye
Ödüller
6
7 HİZMET YILI
aga social warsı deli gibi oynardım hatta bi ara para hilesi yapmıştım önüne gelene savaş açıyodum güzel günlerdi
o dönem facebook hilelerin çoğuna cheat engine ile hile yapabiliyorduk candy crushta sınırsız kaydırma hakkı buble witch saga da sınırsız top hakkı wild oneste can ve para hilesi farm ville de enerji hilesi çok güzel günlerdi hileyle tanışma sebebim facebook oyunlarıdır desem çok yalan söylemiş olmam aga 😄

omertrans505
Efsane Üye
Ödüller
13
Sosyal
9 HİZMET YILI
Oynadığım oyunu Dragon City ve Social City idi. Arkadaşlardan biri Social City oyunu bakiye hilesi olduğu duydum. Onu nasıl yapacağı bilmiyorum. arkadaşa sordum. Bana site linki attı. Token ile giriş yaparak 999999999 hilesi oldu. Daha çok inşaat yerleştirildim. Düşmanlara karşı neredeyse 10 saniyede kazandım Hilesi yapmaktan canım sıkıldım :)

Onaylı Üye
Ödüller
6
7 HİZMET YILI
Fıshwille yi ilk oynadıgım oyun sıralamasında 1 e koyarım 101 falan efsaneleşmiş oyunlardan yaşlandık be bu konuyu görünce hissettim :D

Seçkin Üye
Ödüller
6
7 HİZMET YILI
Fıshwille yi ilk oynadıgım oyun sıralamasında 1 e koyarım 101 falan efsaneleşmiş oyunlardan yaşlandık be bu konuyu görünce hissettim :D
fishville benimde aşırı favorim aşırı tatlı bir oyundu
şuan google play appstore vesaire nereye bakarsam bakayım ayarında ve güzel hissettiren bir yapımla rast gelemedim varsa benzeri söyleyinde geri oynayalım 😄
Post automatically merged:

oyunların yarısı artık yok
nerdeyse tamamı yok kuzen 😄

Üye
3 HİZMET YILI
social wars vardı deli gibi oynardım bide hile yapınca offf bide dragon city

Moderatörün son düzenlenenleri:
Üye
Ödüller
3
6 HİZMET YILI
Criminal Case

Ekli dosyayı görüntüle 89031

Bir zamanlar Facebook’ta çok fazla vakit geçirenlerin
mutlaka oynadığı oyunlardan bir tanesi Criminal Case’dir.
Oynamasalar bile kulak aşinalığı mutlaka vardır.
Criminal Case de bir zamanların en sevilen oyunlardan bir tanesidir.

Bubble Witch Saga

Ekli dosyayı görüntüle 89032

Yine bir zamanların unutulmaz Facebook oyunlarından birisidir.
Şuan günümüzde de hala oynayan kişi sayısı fazladır.
Belki de bu oyun en nostaljik Facebook oyunlarından bir tanesidir.
Çünkü zamanında bu oyunu oynamayan kişi sayısı neredeyse
yok denecek kadar azdır.

Candy Crush Saga

Ekli dosyayı görüntüle 89033

Günümüzde de oldukça fazla oynanan candy crush saga yine bir zamanların en çok oynanan Facebook oyunlarından bir tanesidir.
Bu oyunda aynı renk şekerleri yan yana getirip eşleştirerek bölümde tüm şekerlerin yok edilmesi gereken bir oyundur.
Her bölümde daha da zorlaşan ve git gide çıkılmaz bir hal alan oyun aynı zamanda zevkli bir eşleştirme oyunudur.​

Farm Ville

Ekli dosyayı görüntüle 89034

Hayatında hiç çayır görmemiş kişileri bile tarla sahibi yapan bu oyun kendi çiftliğinizi oluşturabildiğiniz ve gerçek bir çiftlikte neler yapılıyorsa
onu yapabilme imkanı sunan bir zamanların en gözde oyunlarından biridir.

Dragon City

Ekli dosyayı görüntüle 89035

Bu oyunun amacı öncelikle kendi adanız da daha sonra ise komşu adalarda bulduğunuz ejderhaların eşleştirmesini yapmaktır.
Böylelikle kendi ejderhanızı geliştirip farklı ejderhalar arasında mücadeleye katılıyorsunuz.

FishVille

Ekli dosyayı görüntüle 89037

Bir zamanların tutkuyla oynanan ve en çok sevilen Facebook oyunları arasında FishVille yerini almaktadır.
Bu oyun bir tür balık yetiştirme oyunu olarak karşımıza çıkmaktadır.
Bu oyunun oynayan kişinin balıklara bakması ve balıkları zamanında yemlemesi gerekir.
Büyüyen balıkları ise seviye olarak geliştirdiği zaman kazandıkları para ile akvaryuma yeni balıklar alabilme şansına sahip olmaktadır.​

Social Empires

Ekli dosyayı görüntüle 89038

Socialpoint tarafından geliştirilen Social Empires, eminiz ki birçok oyuncunun en sevdiği nostaljik yapımlardan bir tanesidir.
Sıfırdan başlayarak koca bir imparatorluk kurduğumuz, savunduğumuz ve oyun içerisindeki çeşitlilik ile birlikte
sürekli olarak sınırlarımızı genişlettiğimiz Social Empires, maalesef ki yıllar önce tamamen kapandı ve silindi.​

Social Wars

Ekli dosyayı görüntüle 89039

Bizleri Orta Çağ’a götüren Social Empires’ın aksine geleceği konu alan bir oyun olan Social Wars, devasa mekaları dahi kontrol etmemize olanak sağlıyordu.​

Sanalika

Ekli dosyayı görüntüle 89041

Bazılarımızın yıllar önce bıraktığı, bazılarımızın ise hâlen daha arada sırada oynamaya devam ettiği Sanalika, zamanında Facebook’un gözdelerindendi.​

Empires & Allies

Ekli dosyayı görüntüle 89042

Savaşları, sunduğu yönetim biçimi ve oynanış içerisinde bulunan birçok eğlenceli element ile hepimizin kalbinde yer edinmiş olan,
Empires & Allies, günümüzde pek oynanabilir olmasa da kendisini her zaman en iyi şekilde hatırlayacağımız yapımlardan.

Angry Birds Facebook

Ekli dosyayı görüntüle 89043

Onlarca yıldır hayatımızda olan Angry Birds, bir zamanlar Facebook üzerinden oynanıyordu.
İlk çıktığı zamanlarda herkesin ilgisini cezbeden ve dilinden düşmeyen yapım, şimdilerde de epey popüler.

City Ville

Ekli dosyayı görüntüle 89044

Farmville'nin yakaladığı başarının ardından
hemen kolları sıvayan Zynga, bir yıl sonra CityVille'yi yayınladı.
Başarılı bir şehir kurma simülasyonu olan CityVille'de güzel bir başarı yakaladı.​

8 Ball Pool

Ekli dosyayı görüntüle 89045

2010 yılında Miniclip tarafından geliştirilen 8 Ball Pool,
günümüzde bile birçok insanın hâlâ oynamayı en sevdiği
bilardo oyunlarından bir tanesi konumunda.​

Zynga Poker veya Texas HoldEm Poker

Ekli dosyayı görüntüle 89046

Adından da anlaşılabildiği gibi bir poker oyunu olan oyun günümüzde de fazlasıyla oyuncuya sahip.​

Top Eleven Be A Football Manager

Ekli dosyayı görüntüle 89047

Bir futbol menajerlik oyunu olan Top Eleven Be A Football Manager,
2010 yılında Nordeus tarafından geliştirildi.​

Wild Ones

Ekli dosyayı görüntüle 89048

2009 yılında Playdom tarafından geliştirilen Wild Ones, 2013 yılında kapandı. Playdom şirketinin en popüler oyunlarından birisi olmayı başardı.​

Vakit ayırıp konuyu inceleyen arkadaşlara teşekkür ederim.
Konu içerisinde kendinize hitap eden birşey bulursanız geri dönüş sağlamayı lütfen unutmayın.
İyi forumlar dilerim.

8 ball poor...

Üye
3 HİZMET YILI
benim için okeydir. büyük bir ihtimalle hala var, ancak çocukken arkadaşlarla okeye girmenin tadı başkaydı.

bir ucaktik dustuk bir gemiydik battik
Efsane Üye
Ödüller
10
6 HİZMET YILI
agab criminal case oynarken canı yenilemek için tarihi ileri alırdım

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...