Unutulan Desen Kiliti Kaldırma Android

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Uzman Üye
9 HİZMET YILI
[font=tahoma, verdana, geneva, lucida,]
77yOa.png
[/FONT]
[font=tahoma, verdana, geneva, lucida,]Merhabalar ;[/FONT]
[font=tahoma, verdana, geneva, lucida,]

Arkadşalar iyi forumlar dilerim sizlere Android Telefonlarda unutulan desen kilidini kaldırmayı anlatacağım hemen anlatıma geçelim [/FONT]

[font=tahoma, verdana, geneva, lucida,]Öncelik ile Telefon veya tabletimizin Usb data ayıklaması açık olmalıdır Bilgisayarınızda Adb Driver yüklü olmalıdır[/FONT]

[font=tahoma, verdana, geneva, lucida,]1- Telefon veya tabletimizi bilgisayarımıza bağlıyoruz ardından programı açıyoruz Sol tarafta telefon logosu gelir ise doğru yoldayız demektir[/FONT]

K3MxS.png
[font=tahoma, verdana, geneva, lucida,]2 - Root kısmına tıklıyoruz telefonunuz rootlu ise bunu yapmanıza gerek yoktur[/FONT]

GdCbe.png

[font=tahoma, verdana, geneva, lucida,]3 - Sonrasında süre dolmaktadır bekliyoruz[/FONT]

O3TUO.png

[font=tahoma, verdana, geneva, lucida,]4 - Root atımı bitiminden sonra diyer adıma geçiyoruz burada desen kısmını seçiyoruz[/FONT]

9ycR1.png

[font=tahoma, verdana, geneva, lucida,]4 - Son olarak telefonumuzdan Menü / Ayarlar / Güvenlik / Sekmesinden deseni kaldırıyoruz işlemimiz tamamlanmış bulunmaktadır[/FONT]

Bağlantıları görmek için lütfen Giriş Yap

Bağlantıları görmek için lütfen Giriş Yap

Enkaz altındayım canım belki başka baharlara
Ultra Üye
Ödüller
10
Sosyal
9 HİZMET YILI
Dndj önce islemciyi silip root atiyor sonra deseni kiroyor root atmadan ben hallederim :D formatla ya da kotla

Enkaz altındayım canım belki başka baharlara
Ultra Üye
Ödüller
10
Sosyal
9 HİZMET YILI
sony4455' Alıntı:
format atmqayı bende biliyorum

Denicegim kodlar olmazsa isin sonu format olur senin paylastgn root atip kilidi kirmak root atinca da islemci silinir telefon garantiliyse garantisi silinir

Uzman Üye
9 HİZMET YILI
biliyorum kardeşim

2 yıl telfonculuk yaptım

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...