Update Sonrası Yeni Ban Sistemi

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Üye
8 HİZMET YILI
Arkadaşlar güncellemeden sonra birini raporladığınız zaman size bir feedback geliyor.

Yetkililerin size söyledikleri karşı tarafın hile kullanıp kullanmadıklarını tespit etmek için girdiği oyunlar izlenmeye alınıyor.

Yani ban yiyen arkadaşlarım sizin için yapıcak birşey yok. Hesaba ban atmak yerine bilgisayara ban atmaya başlıyorlar.

Hile kullanan arkadaşlarımızda aimbot kullanmamasını söylüyorum . Çünkü aimbot kolaylıkla farkedilebilir.Özellikle son zamanlarda hilelerin çoğalmasıyla birlikte her insanın içinde bir şüphe söz konusu adam gelir rapor atar. Cezasını da siz çekersiniz. Wallhack kullanın ama aimbot'u bi kenara bırakmakta fayda var.

Seçkin Üye
Ödüller
11
9 HİZMET YILI
Bilgisayara ban konusunu biraz açarmısın ?

Onaylı Üye
10 HİZMET YILI
bana 2 kere 3 günlük ban attılar sonra duvardan geçmeyi kapattım daha atan olmuyor.

Onaylı Üye
8 HİZMET YILI
Arkadaşlar güncellemeden sonra birini raporladığınız zaman size bir feedback geliyor.

Yetkililerin size söyledikleri karşı tarafın hile kullanıp kullanmadıklarını tespit etmek için girdiği oyunlar izlenmeye alınıyor.

Yani ban yiyen arkadaşlarım sizin için yapıcak birşey yok. Hesaba ban atmak yerine bilgisayara ban atmaya başlıyorlar.

Hile kullanan arkadaşlarımızda aimbot kullanmamasını söylüyorum . Çünkü aimbot kolaylıkla farkedilebilir.Özellikle son zamanlarda hilelerin çoğalmasıyla birlikte her insanın içinde bir şüphe söz konusu adam gelir rapor atar. Cezasını da siz çekersiniz. Wallhack kullanın ama aimbot'u bi kenara bırakmakta fayda var.
Aynen öyle mantıklı zaten görüyorsun ekstra aim e bence gerek yok zaten:)

Üye
8 HİZMET YILI
[QUOTE = "quadrakilltm, post: 712221, member: 618906"] When you report someone after you have updated your friends you are receiving a feedback.

The games they enter are being watched to find out if the other side is cheating the authorities.

I mean, my friends who have banished have nothing to do for you. They are starting to ban computers instead of bans.

I'm telling our friends who are cheating not to use aimbot. Because aimbot can be easily noticed. In recent times, with the proliferation of the tricks, every man has a doubt in his mind that the man reports income. You will also be punished. Use Wallhack, but it's a good idea to leave aimbot on the edge. [

Üye
8 HİZMET YILI
BEYLER YAPICAK BİŞEY YOK BAN YİYOSANIZ YENİDEN AÇICAKSINIZ BEN ÖYLE YAPIYORUM ZEVKİN DORUKLARINI YAŞIYORUM. IP BAN DAHA HİÇ YEMEDİM :) BOYUNA PERMA BAN YEMEKTEYİM :) ANTİ BANI KULLANMAMA RAĞMEN

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...