Üye
iyide bu hangi oyun için
Rosiyide bu hangi oyun için
İp ban yani o pcden bidaha rosa giremezsinBilgisayara ban konusunu biraz açarmısın ?
Bilgisayara ban konusunu biraz açarmısın ?
ip ban diyorsun ama ben statik ip kullanıyorum ? bildiğim akdarıyla modemi kapatıp açınca ip adresim değişiyor ?İp ban yani o pcden bidaha rosa giremezsin
ip ban diyorsun ama ben statik ip kullanıyorum ? bildiğim akdarıyla modemi kapatıp açınca ip adresim değişiyor ?
Aynen öyle mantıklı zaten görüyorsun ekstra aim e bence gerek yok zatenArkadaşlar güncellemeden sonra birini raporladığınız zaman size bir feedback geliyor.
Yetkililerin size söyledikleri karşı tarafın hile kullanıp kullanmadıklarını tespit etmek için girdiği oyunlar izlenmeye alınıyor.
Yani ban yiyen arkadaşlarım sizin için yapıcak birşey yok. Hesaba ban atmak yerine bilgisayara ban atmaya başlıyorlar.
Hile kullanan arkadaşlarımızda aimbot kullanmamasını söylüyorum . Çünkü aimbot kolaylıkla farkedilebilir.Özellikle son zamanlarda hilelerin çoğalmasıyla birlikte her insanın içinde bir şüphe söz konusu adam gelir rapor atar. Cezasını da siz çekersiniz. Wallhack kullanın ama aimbot'u bi kenara bırakmakta fayda var.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?