Kanka bi ara bende yaşadım güncellemesin den vazgeçtiğimi biliyorum bi sitesine gidip kaynak kodlarını araştır bakalım belki sorun için bi bilgi vermişler dir
Kanka bi ara bende yaşadım güncellemesin den vazgeçtiğimi biliyorum bi sitesine gidip kaynak kodlarını araştır bakalım belki sorun için bi bilgi vermişler dir
Dostum C dosyaların hasar gordugu zaman genelde bunun internetten arastırdıgın kodlar ve benzeri hizmetler bolumunde yapılması gereken adımları yaptıysan hala guncellemiyorsa tek çözümün format sistemi sıfırlasan dahilinde genede o guncellemeleri yapmıcak yada sistem geri yukleme de yapsan duzelmez sorun gidericiyi actıgında aldıgın hatanın gorselini paylasırsan daha net yardımcı oluna bilir
aga sistem hatasını kopyala windows 10 update destek bakıcan yada hizmetlerden updateyi kapat aç pc yi yeniden başlat olmadı sorun giderden windows update sorun gider tıkla o da bulamaz ise derin bir araştırma yap win 10 sorunlu sistemler arada olur böyle şeyler kusursuz bir windows sürümü değil nede olsa iyi şanslar umarım sorununu çözmüşümdür