[UPDATE V5] Apex Legends S24 BEST ReWASD CONFIG

Onaylı Üye
Ödüller
7
7 HİZMET YILI
pubg steam için kullanabileceğimiz bişey yokmu?
steam pubg de aim assist yok o yüzden pek gereğide yok recoil reduce için kullanılabilir fakat con-input o kadar rezil ki o oyunda ayarlaması da bi o kadar sıkıntı.

♥Crayz Girl♥
Uzman Üye
Ödüller
9
Sosyal
8 HİZMET YILI
sanırım bu sadece kol için pc için kullanamıyoruz değil mi ?

Üye
1 HİZMET YILI
eline sağlık çok güzel yapmışsın ama bir sorunum var sağ clicke basılı tutunca ekranda titremeye yapıyor ve mouse sağa doğru çekiyor bu durumu nasıl düzeltebilirim. extradan sağ clicke basılı tutup ateş ederken de tepmeyi azaltıp çok çok fazla sağ tarafa doğru yatırıyor mesela flatline kullanırken sağa ve aşağı çok yüksek miktarda kaydırıyor isabet almak mümkün olmuyor bu durumda. bu iki sorunu nasıl çözebilirim? videodaki birebir aynı ayarları kullanıyorum ve bir sürü ayar değiştirmeyi de denedim

Üye
1 HİZMET YILI
Well done, you did a great job but I had a problem. When you hold down the right click, the screen shakes and the mouse pulls to the right. How can I fix this? When you hold down the right click and fire, it reduces the recoil and tilts very much to the right, for example, when using flatline, it slides very much to the right and down. In this case, it is not possible to hit. How can I solve these two problems? I am using the exact same settings in the video and I have tried changing a lot of settings.
Adjust your mouse DPI and sensitivity, and disable mouse acceleration.

Uzman Üye
Ödüller
6
6 HİZMET YILI
AHK İçin önlem getirmişler biraz göz atım yada beceremedim :)

Onaylı Üye
Ödüller
6
8 HİZMET YILI
hocam ban durumu nedir biri yeşillendirebilir mi

Uzman Üye
Ödüller
10
10 HİZMET YILI
ban riski varmı?

Üye
1 HİZMET YILI
İyi forumlar, hile aktif olarak çalışıyor mu? Son anticheat update'inden sonra ban riski var mı? Soruyorum çünkü Aimmy kullanan herkes ban yedi.

Onaylı Üye
Ödüller
7
7 HİZMET YILI
İyi forumlar, hile aktif olarak çalışıyor mu? Son anticheat update'inden sonra ban riski var mı? Soruyorum çünkü Aimmy kullanan herkes ban yedi.
bu bir hile değil bir remapper, bu config i kullanmak için REWASD uygulamasını satın almanız gerekiyor. Her hangi bir ban riski şuanlık yok.