Ölsemde davamız kalmaz yarım
Uzman Üye
Müşteri hizmetleri ile daha demin görüştüm işlem yapıyoruz diyorlar değişen bir durum yokYa faturanın gününü geçirdin ya daseni düşük psket verdiler ,geçirdiler. Yapman gereken müşteri hizmetlerini arayıp "internet hız problemi " diceksin sonra , kanlolu hız problemi diyeceksin dicekki sizi müşteri temsilcisine aktarıyorum dicek son derdini anlat modeme sinyal göndersinler bhızını maksimum limitine cıkarmak istiyorum v.s
Kanka bizde nöyle sorunlarla karşılaşıyorduk , müsteri hizmetleri sinyal yollayarak işi çözüyordu da ne bileyim olmamış benden bu kadar Allah yardimcin olsunMüşteri hizmetleri ile daha demin görüştüm işlem yapıyoruz diyorlar değişen bir durum yok
Aynen öyle.Ben önceden superonline kullanıyodum müşteri hizmetlerini aradım internetimin verilmesi gerekenden çok daha düşük hızda olduğunu söyledim iyileştirme yapılcağı söylendi 2-3 dakika içinde internet geldi ve vermeleri gereken hıza çok yakındı sende bunu deneyebilirsin.
Kişiden kişiye göre değişiyo bazılarının benden az bilgisi var,ilk kişide çözen kendini şanslı saymalı.Aynen öyle.
Bir de müşteri hizmetlerine biraz da olsa bastırarak söylemen lazım yoksa ilgilenmiyorlar biz defalarca dedik yapmadılar en sonunda ana yerine mail attık düzeldi.
Sonra bazen de sıkıntılar oldu ama ilgilendiler her aramaya.
Vodafone çekiyor mu? Telefonumda kullanıyorum rezalet. Ev internetinde daha uygun ve yüksek megabitli paketleri var ama emin olamıyorum çekip çekmediğinden.Paket değişikliğinden ötürü kaynaklı olabilir ama tavsiyem Vodafona geç 20 mbs upload veriyor altyapısı yoksa 8 ila 10 mbs arasında veriyor
Vodafone bazı yerlerde iyi bazı yerlerde rezalet yahu ben fabrikaya gidip geliyorum oyun girdgin zaman sürekli internet zayifliyor böyle bisi görmedimVodafone çekiyor mu? Telefonumda kullanıyorum rezalet. Ev internetinde daha uygun ve yüksek megabitli paketleri var ama emin olamıyorum çekip çekmediğinden.
Aman evlerden ırak o zaman. Teşekkürler.Vodafone bazı yerlerde iyi bazı yerlerde rezalet yahu ben fabrikaya gidip geliyorum oyun girdgin zaman sürekli internet zayifliyor böyle bisi görmedim
Sanmıyorum fiyat arttı eski pakete göreDaha düşük bir pakete geçiş yapmış olabilir misiniz?
Vodefone kullanan çoğu arkadaşım fiyatı çok pahalı diyor ve arada kesilmeler falan olduğunu söylüyorlar bizim burada superonline fiber alt yapısı olduğu için super'e geçtikPaket değişikliğinden ötürü kaynaklı olabilir ama tavsiyem Vodafona geç 20 mbs upload veriyor altyapısı yoksa 8 ila 10 mbs arasında veriyor
Sanmıyorum otomatik ödemeye bağlıFatura ödeme zamanını kaçırmış olma ihtimalin çok yüksek
Vodefone sadece telefon hattı olarak güzel iş yapıyor internet sağlayıcısı olarak berbat..Vodafone çekiyor mu? Telefonumda kullanıyorum rezalet. Ev internetinde daha uygun ve yüksek megabitli paketleri var ama emin olamıyorum çekip çekmediğinden.
Bir yorumumda belirttim zaten aradım bir bayan çıktı düzeltilecek dedi 3-4 kere işlem yaptı düzelmedi en son bende düzeldi deyip kapattımBen önceden superonline kullanıyodum müşteri hizmetlerini aradım internetimin verilmesi gerekenden çok daha düşük hızda olduğunu söyledim iyileştirme yapılcağı söylendi 2-3 dakika içinde internet geldi ve vermeleri gereken hıza çok yakındı sende bunu deneyebilirsin.
Eline sağlık dostum çok yardımcı oldun şuan buradan ölçme yaptığım zaman indirme hızım normal olması gerektiği gibi yükleme hızım upload speedtest.net de yaptığım zaman 1.02 senin önerdiğin sitede 2.72 hangisi doğru gösteriyor nereden bilebilirim? jitter olayı da 9.19 sabit şuan upload ım arada 4 falan gösteriyor tekrar geri düşüyor ama dün superonline'ı aradığım zaman kablolu bağlantı durumunda 10 mbps almanız gerekiyor diyor aldığım hız 2 bu nasıl bir saçmalıktır diye soruyor insan.Bağlantıları görmek için lütfen Giriş Yapşuradan test et özellikle jitter değerin 10 u geçiyorsa superonline veya kimse artık müşteri hizmetlerine yapış , 72 saat hakları vardır paşa paşa beklersin her 72 saatte 1 ara ısrarla derdini anlat düzelmnediğini söyle 1 ay içinde aynı arızayı 3 kere çözemezlerse aboneligi iptal ettirme ve ürünleri iade etme hakkına sahipsin daha sonra bununüzerinden baskı yaparsanişe yarar ya çözerler ya abonelikten kurtulursun. bu arada bu bilgielr konusunda ısrarcı ol ve senden kaynaklı bir hata olmadığını ısrarla belirt şahsen bende bir teknikerim ama bu konular da bu kadar rahat söyleyen çalışanların aşağılanmasında sakınca görmüyorum çünkü o insanlar bile bile yalan söyleyerek para kazanmayı kendileri seçiyorlar benim için yaptıkları iş devede kulak efor sarfetmeden onlardan daha fazla müşteri bağlar daha fazlaprim alir daha çok insanı kandırırm oyalarım dolandırırım ama bunun yerine kendi işimi dürüst yapmayı seçiyorum çok kasarsa küfür etmeden müşşteri temsilcilerini azarlamakta onları dar bilgileri ile çeliştirmekte kendi söyledikleri teorileri içinde çeliştiklerini yüzlerine vurmakta fayda var.amaan bununla uğraşamicam halledin artık şu adamın işini diye çözdürdüğüm bile oldu yani özetle türkiyede büyük firmalar dolandırıcı e sende çirkef olmak zorundasın durum bu 3defa çözemezlerse yapıştır gitsin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?