Urf çok dengesiz değil mi?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Onaylı Üye
Ödüller
5
6 HİZMET YILI
Arkadaşlar ben şahsen silver 3 üm azıcık eğleneyim diye urf giriyorum laneme 2 tane 30- 40 level dia 4 pre geliyor delllli gibi smurfleyip penta atıyor 20 den fazla kez ölüyoruz sizce de burada bir yanlışlık yokmu urf falan ama gram zevk almıyorum hemde draven lulu yapıyorlar düşünün rezilliği. Belki biraz daha dengeli bir eşleştirme sistemi gelmeli ne düşünüyorsunuz?

Seçkin Üye
Ödüller
4
5 HİZMET YILI
bence herkesin kendi istediğini seçmesi gayet güzel, rastgele urfdan çok fazla kişi şikayetciydi
ama bence en güzeli rurf ve urfu aynı anda getirmeleri isteyen istediğine girsin

Onaylı Üye
Ödüller
3
5 HİZMET YILI
LOL'ün eşleştirme sistemi her daim çok sıkıntılı ama eskiye nazaran daha dengeli şu sıralar. O yüzden buna da şükretmek lazım :D

Onaylı Üye
Ödüller
5
6 HİZMET YILI
ben %40 winrateli masum bir silverciğim abi ben neden karşıma %76 winrateli smurf geliyor onu anlamıyorum yav bari gold falan gelsin riot gözünü seveyim dia ne ya

Onaylı Üye
5 HİZMET YILI
tek cifti dia olan hesaplarin flexde gold kumeyle eslesmesi gibi bir durum urf da boyle urf a ait bir mmr var sanirim bilmiyorum. ama bana da cok denk geliyor platin kumedeyim kiz arkadasimla giriyorum 3 mactan 2 si karsida dialar oluyor. isin komik kismi kiz daha gumus :(

Onaylı Üye
Ödüller
5
7 HİZMET YILI
çok dengesiz abi 40 maç atıyorum 25i lose karşıma inter sion geliyor win alıyor olamaz böyle bi şey cidden saçma bazı şampiyonların gitmesi lazım

Onaylı Üye
Ödüller
5
6 HİZMET YILI
çok dengesiz abi 40 maç atıyorum 25i lose karşıma inter sion geliyor win alıyor olamaz böyle bi şey cidden saçma bazı şampiyonların gitmesi lazım
Evet ya lulu ve yuumi Draven gibi aşırı ve sürekli hasarlı şampiyonlarla birleşince çok kötü oluyor oyun sonu o draveni kör etmeme rağmen 1 balta yiyerek öldüm basede bıktım artık yav
tek cifti dia olan hesaplarin flexde gold kumeyle eslesmesi gibi bir durum urf da boyle urf a ait bir mmr var sanirim bilmiyorum. ama bana da cok denk geliyor platin kumedeyim kiz arkadasimla giriyorum 3 mactan 2 si karsida dialar oluyor. isin komik kismi kiz daha gumus :(
benim anlamadığım şey neden düşük level ve ligler gelmiyor ben hiç bronz görmedim :(

Onaylı Üye
5 HİZMET YILI
Aynen oyle hic bir sekilde daha daha bronz gormedim urfta demir diye bir kume varmis sadece duydum daha gelmedi karsima. neden gelmiyor ki tr de herkes mi elmas oldu? ben kizla bot pre yapmaya calisiyorum karsima hakkari dag komandolari geliyor resmen.(main jung ve adc oynamak cok zor geliyor)

Onaylı Üye
Ödüller
5
6 HİZMET YILI
Aynen oyle hic bir sekilde daha daha bronz gormedim urfta demir diye bir kume varmis sadece duydum daha gelmedi karsima. neden gelmiyor ki tr de herkes mi elmas oldu? ben kizla bot pre yapmaya calisiyorum karsima hakkari dag komandolari geliyor resmen.(main jung ve adc oynamak cok zor geliyor)
hakkari dağ komandosu iyiymiş xd

Onaylı Üye
5 HİZMET YILI
gercekten smurf acc acmadan girmemek lazim abi. kiz daha gumus ve sampiyon havuzu cok dar braum luciye karsi nasil oynanir falan mac basi taktik dagitiyorum resmen. her mac cok kasinti preler ve benden cok daha iyi adc oynayan adamlar geliyor karsimiza ve ben cok yoruldum bu eslesme sisteminden normal game sirali game alttarafi niye bu kadar kasiyorlar ki.

Onaylı Üye
5 HİZMET YILI
Unfortunately that happens a lot. but we can't do anything, new or borrowed account. A loan can be banned for having several IPs connected, since one created on an own IP is no longer anything to do, just be patient to try to win, or lose for good.

Onaylı Üye
5 HİZMET YILI
Urf bence çok saçma nefret ediyorum o moddan

Yaptıklarım yapacaklarımın yanında kalır azami ey
Süper Üye
Ödüller
8
9 HİZMET YILI
Banlama Sistemi yetmiyor maalesef
Karşılaşma sistemide güzel değil

Onaylı Üye
5 HİZMET YILI
yıllardır düzeltemedikleri urf sorunu eşleştirme sistemi berbat..

Onaylı Üye
5 HİZMET YILI
Eşleştirme değilde bana kalırsa random olması lazım sürekli öncelikle seçme olmaması lazım ikincisi bazı şampiyonları oyundan direk kaldırılması lazım urfa özel eskiden bu şekildeydi o da kalktı..

Üye
Ödüller
6
9 HİZMET YILI
Urfta eger lucian kindred gibi şampiyonlar gelirse tadından yenmez ama onlar şans eseri geldigi için biraz maçlar kötü oluyor keşke eskisi gibi istedigimizi alabilsek

Несмотря на предателей, я все еще стою.
Co - Admin
Ödüller
21
8 HİZMET YILI
Riotun eşleştirme sistemini anlamaya çalışırsan zaten anlayamazsın boşver :D Çok saçma eşleştirme sistemi var.

Onaylı Üye
5 HİZMET YILI
baya saçma gelmeye başladı knkam banada iki de bir çok hasar çıkartıp ölüyoruz en az 10 ölüm oluyor

Onaylı Üye
Ödüller
6
6 HİZMET YILI
85 lvl gümüş2 yim karşıma plat geliyor adam vayne ile penta alıyor çok saçma düzeltmeleri lazım.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...