Onaylı Üye
Evet ya lulu ve yuumi Draven gibi aşırı ve sürekli hasarlı şampiyonlarla birleşince çok kötü oluyor oyun sonu o draveni kör etmeme rağmen 1 balta yiyerek öldüm basede bıktım artık yavçok dengesiz abi 40 maç atıyorum 25i lose karşıma inter sion geliyor win alıyor olamaz böyle bi şey cidden saçma bazı şampiyonların gitmesi lazım
benim anlamadığım şey neden düşük level ve ligler gelmiyor ben hiç bronz görmedimtek cifti dia olan hesaplarin flexde gold kumeyle eslesmesi gibi bir durum urf da boyle urf a ait bir mmr var sanirim bilmiyorum. ama bana da cok denk geliyor platin kumedeyim kiz arkadasimla giriyorum 3 mactan 2 si karsida dialar oluyor. isin komik kismi kiz daha gumus
hakkari dağ komandosu iyiymiş xdAynen oyle hic bir sekilde daha daha bronz gormedim urfta demir diye bir kume varmis sadece duydum daha gelmedi karsima. neden gelmiyor ki tr de herkes mi elmas oldu? ben kizla bot pre yapmaya calisiyorum karsima hakkari dag komandolari geliyor resmen.(main jung ve adc oynamak cok zor geliyor)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?