17 Eki 2017 #1 NĪ̇Şƛ₦ĊI N Uzman Üye Katılım 14 Eki 2017 Mesajlar 254 Çözümler 1 Tepki puanı 22 8 HİZMET YILI Dün gece açmış olduğum yararlı bir konu olan URL Shortener konusu neden kaldırıldı? En kısa zamanda cevaplanması dileğiyle.. Saygılarımla..
Dün gece açmış olduğum yararlı bir konu olan URL Shortener konusu neden kaldırıldı? En kısa zamanda cevaplanması dileğiyle.. Saygılarımla..
17 Eki 2017 Yasaklandı #2 Fight5Freedom F Banlı Üye Katılım 1 Ağu 2017 Mesajlar 1,283 Çözümler 3 Tepki puanı 419 8 HİZMET YILI Demek ki Konun Forum Kuralarına Uymuyordu Ve Kaldırdılar
17 Eki 2017 Konuyu başlatan #3 NĪ̇Şƛ₦ĊI N Uzman Üye Katılım 14 Eki 2017 Mesajlar 254 Çözümler 1 Tepki puanı 22 8 HİZMET YILI sahinaliesat2' Alıntı: Demek ki Konun Forum Kuralarına Uymuyordu Ve Kaldırdılar Genişletmek için tıklayın ... Uymaması gereken bişey yapmadım ama yapmış isemde yöneticilerden bir cevap bekliyorum,hayırlısı..
sahinaliesat2' Alıntı: Demek ki Konun Forum Kuralarına Uymuyordu Ve Kaldırdılar Genişletmek için tıklayın ... Uymaması gereken bişey yapmadım ama yapmış isemde yöneticilerden bir cevap bekliyorum,hayırlısı..
17 Eki 2017 Moderatör #4 nader11ndeu Słyszę, słyszę letni powiew. Kurucu Katılım 20 Haz 2015 Mesajlar 7,666 Çözümler 136 Tepki puanı 20,725 Ödüller 25 10 HİZMET YILI Kisalt.xyz 8 saniye bekletiyor evet. Kisalt.xyz sponsoru falan değiliz, kisalt.xyz nin direk sahibiyiz. O beklediğiniz 8 saniyede r!eklam görüntülüyorsunuz, tabi adblock kullanıyorsanız. Forumun gelir kaynağı zaten kisalt.xyz. Anyway, konu lock!
Kisalt.xyz 8 saniye bekletiyor evet. Kisalt.xyz sponsoru falan değiliz, kisalt.xyz nin direk sahibiyiz. O beklediğiniz 8 saniyede r!eklam görüntülüyorsunuz, tabi adblock kullanıyorsanız. Forumun gelir kaynağı zaten kisalt.xyz. Anyway, konu lock!