Usb bellek çok yavaş kopyalıyor!!

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Uzman Üye
Ödüller
5
8 HİZMET YILI
Arkadaşlar pc de fotoğraflar var onu aktarıyorum 10 kb/sn ile kopyalıyor usb bellek başka usb takınca 10 mb ile atıyor ama bunda 10 kb ile atıyor
diğerinde alan kalmadı mecbur bunla atmak zorundayım çözüm için yardım edin lütfen

Süper Üye
Ödüller
7
6 HİZMET YILI
Usb modeli çok eski olabilir 2.0 veya 3.0 ise hızlı kopyalar seninki 1.0 olabilir veya arızalı filanda olabilir yinede biçimlendirmeyi dene belki düzelir.

Onaylı Üye
6 HİZMET YILI
bilgisayarınla alakalı diye biliyorum görev yöneticisinden öncelik tanı belki faydalı olur

Seçkin Üye
Ödüller
7
8 HİZMET YILI
Hocam usb formatını değiştir. Bilgisayarım'a gir, USB sağ tık yap, Biçimlendir de, NTFS yi seç biçimlendir. FAT ise yavaş atar.

Üye
Ödüller
6
7 HİZMET YILI
usb formatı degıstırırsen sonuca ulasabılırwsın bence

Onaylı Üye
7 HİZMET YILI
reis arıza yapmış olabilirmi çalışıyor gibi gözüküp

Onaylı Üye
Ödüller
7
9 HİZMET YILI
Usb okuma hızı ve yazma hızı yavaş olabilir eski olduğu için eğer öyle değil ise bilgisayarınız o Usb belleğinden tam verim alamıyordur

Banlı Üye
9 HİZMET YILI
Bak şimdi arkadaşım bu işin çözümü bende iyi dinle. Gidiyorsun bir asfalt dökülen ve hala çalışmalar olan bir şantiyeye. USB yi düzleştiricinin altına atıp kaçıyorsun. Sonrada herhangi bir elektronik eşya mağazasına gidip USB 3.0 alıyorsun kurtuluyorsun. Çözüm çok basit ve az maliyetli. Çünkü USB çok eskimiştir ve görevini yerine getiremiyordur.
Post automatically merged:

burdan ızleyıp yapabılırsın

Onu yapmak yerine bilgisayardan USB biçimlendirsin o daha kolay. Alt tarafı takacak bilgisayara USB yi sonra Bilgisayarıma girip usb nin olduğu sürücüye sağ tık biçimlendir yapıp seçecek Fat32 yi bitti gitti.

Son düzenleme:
Uzman Üye
Ödüller
5
8 HİZMET YILI
Usb okuma hızı ve yazma hızı yavaş olabilir eski olduğu için eğer öyle değil ise bilgisayarınız o Usb belleğinden tam verim alamıyordur
bunu nasıl çözebiliriz ?

Bak şimdi arkadaşım bu işin çözümü bende iyi dinle. Gidiyorsun bir asfalt dökülen ve hala çalışmalar olan bir şantiyeye. USB yi düzleştiricinin altına atıp kaçıyorsun. Sonrada herhangi bir elektronik eşya mağazasına gidip USB 3.0 alıyorsun kurtuluyorsun. Çözüm çok basit ve az maliyetli. Çünkü USB çok eskimiştir ve görevini yerine getiremiyordur.

Onu yapmak yerine bilgisayardan USB biçimlendirsin o daha kolay. Alt tarafı takacak bilgisayara USB yi sonra Bilgisayarıma girip usb nin olduğu sürücüye sağ tık biçimlendir yapıp seçecek Fat32 yi bitti gitti.
biçimlendirdim ilk 2 gb ı çok hızlı atıyor sonra bi anda düşüyor 10 kb a

Son düzenleme:
Onaylı Üye
Ödüller
7
9 HİZMET YILI
bunu nasıl çözebiliriz ?

biçimlendirdim ilk 2 gb ı çok hızlı atıyor sonra bi anda düşüyor 10 kb a
Bilemiyorum Usb nin içindeki mekanizma ile ilgilidir diye düşünüyorum Usb girişleriniz doğru çalışıyormuş gibi görünüyor zaten

Onaylı Üye
Ödüller
6
8 HİZMET YILI
Arkadaşlar pc de fotoğraflar var onu aktarıyorum 10 kb/sn ile kopyalıyor usb bellek başka usb takınca 10 mb ile atıyor ama bunda 10 kb ile atıyor
diğerinde alan kalmadı mecbur bunla atmak zorundayım çözüm için yardım edin lütfen
usb formatını değiştir

⭐⭐⭐⭐⭐
Ultra Üye
Ödüller
8
9 HİZMET YILI
Usb eski olabilir. Veya Usb teni ama bilgisayarın usb soketi eski olabilir.

Seçkin Üye
Ödüller
6
7 HİZMET YILI
belki kendi kullanğıpın pc yazma hızı yavaşladı

kio

Seçkin Üye
7 HİZMET YILI
Anakartla ilgili sorunlarınız var

Umut Kasabasında Peder
Seçkin Üye
Ödüller
5
6 HİZMET YILI
usb yada pcn eski olabilir dostum

Seçkin Üye
6 HİZMET YILI
I think if the speed is 10kb / s, then your computer is having problems

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...