burdan ızleyıp yapabılırsın
bunu nasıl çözebiliriz ?Usb okuma hızı ve yazma hızı yavaş olabilir eski olduğu için eğer öyle değil ise bilgisayarınız o Usb belleğinden tam verim alamıyordur
biçimlendirdim ilk 2 gb ı çok hızlı atıyor sonra bi anda düşüyor 10 kb aBak şimdi arkadaşım bu işin çözümü bende iyi dinle. Gidiyorsun bir asfalt dökülen ve hala çalışmalar olan bir şantiyeye. USB yi düzleştiricinin altına atıp kaçıyorsun. Sonrada herhangi bir elektronik eşya mağazasına gidip USB 3.0 alıyorsun kurtuluyorsun. Çözüm çok basit ve az maliyetli. Çünkü USB çok eskimiştir ve görevini yerine getiremiyordur.
Post automatically merged:
Onu yapmak yerine bilgisayardan USB biçimlendirsin o daha kolay. Alt tarafı takacak bilgisayara USB yi sonra Bilgisayarıma girip usb nin olduğu sürücüye sağ tık biçimlendir yapıp seçecek Fat32 yi bitti gitti.
Bilemiyorum Usb nin içindeki mekanizma ile ilgilidir diye düşünüyorum Usb girişleriniz doğru çalışıyormuş gibi görünüyor zatenbunu nasıl çözebiliriz ?
biçimlendirdim ilk 2 gb ı çok hızlı atıyor sonra bi anda düşüyor 10 kb a
usb formatını değiştirArkadaşlar pc de fotoğraflar var onu aktarıyorum 10 kb/sn ile kopyalıyor usb bellek başka usb takınca 10 mb ile atıyor ama bunda 10 kb ile atıyor
diğerinde alan kalmadı mecbur bunla atmak zorundayım çözüm için yardım edin lütfen
Anakartla ilgili sorunlarınız varArkadaşlar pc de fotoğraflar var onu aktarıyorum 10 kb/sn ile kopyalıyor usb bellek başka usb takınca 10 mb ile atıyor ama bunda 10 kb ile atıyor
diğerinde alan kalmadı mecbur bunla atmak zorundayım çözüm için yardım edin lütfen
bunu nasıl çözebiliriz ?
biçimlendirdim ilk 2 gb ı çok hızlı atıyor sonra bi anda düşüyor 10 kb a
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?