Onaylı Üye
16 GB bir flash belleğim var. Okulda slayt sunumlarım için kullanıyordum ve bir sürü cihaza takmaktan sanırım virüs bulaştı ve artık tamamen kullanılmaz hâle geldi. Bilgisayara takar takmaz virüs uyarısı alıyorum, diski taramama izin verilmiyor, diski biçimlendiremiyorum, içindeki dosyaları silemiyorum veya içine dosya ekleyemiyorum. Disk yazma korumalı uyarısı veriyor.
İnternetten bu konuyu araştırdım. Binbir çeşit yolla disk yazma korumasını kaldırmayı denedim ama ne yaparsam yapayım hiçbir şekilde kalkmadı. Artık flash belleği çöpe atmaya karar vermiştim fakat son bir kez buraya yazmak istedim belki kurtarabilirim ümidiyle. İçinde önemli bir dosya yok. Sadece 16 GB olduğu için kullanmak istiyorum.
İnternetten bu konuyu araştırdım. Binbir çeşit yolla disk yazma korumasını kaldırmayı denedim ama ne yaparsam yapayım hiçbir şekilde kalkmadı. Artık flash belleği çöpe atmaya karar vermiştim fakat son bir kez buraya yazmak istedim belki kurtarabilirim ümidiyle. İçinde önemli bir dosya yok. Sadece 16 GB olduğu için kullanmak istiyorum.
Moderatörün son düzenlenenleri: