reis rufus gibi programlar flash'ı temizlemeye yarıyor işine yararmı araştırabilirsin belki koruma kilidini kırabilir16GB bir flash belleğim var. Okulda slayt sunumlarım için kullanıyordum ve bir sürü cihaza takmaktan sanırım virüs bulaştı ve artık tamamen kullanılmaz hale geldi. Bilgisayara takar takmaz virüs uyarısı alıyorum, diski taramama izin verilmiyor, diski biçimlendiremiyorum, içindeki dosyaları silemiyorum veya içine dosya ekleyemiyorum. "Disk yazma korumalı" uyarısı veriyor. İnternetten bu konuyu araştırdım binbir çeşit yolla disk yazma korumasını kaldırmayı denedim ama ne yaparsam yapayım hiçbir şekilde kalkmadı. Artık flash belleği çöpe atmaya karar vermiştim fakat son bir kez buraya yazmak istedim belki kurtarabilirim ümidiyle. (İçinde önemli bir dosya yok sadece 16 GB olduğu için kullanmak istiyorum)
Dostum öncelikle mesajın için teşekkür ederim. Söylediğin programı indirip denedim ama diski sıfırlayamadı "Hata: [0xC003045D] Bir G/Ç aygıt hatası nedeniyle istek yürütülemedi." diyor. Benzer programlar da denemiştim fakat hiçbirinin yetkisi yetmedi sıfırlamak için. Disk üzerinde en ufak bir eyleme izin verilmiyor.reis rufus gibi programlar flash'ı temizlemeye yarıyor işine yararmı araştırabilirsin belki koruma kilidini kırabilir
ben pek bilmiyorum fakat bilgisayarcıya götürüp 15-20 tlye yaptırabilirsin hemen çöpe atma yaDostum öncelikle mesajın için teşekkür ederim. Söylediğin programı indirip denedim ama diski sıfırlayamadı "Hata: [0xC003045D] Bir G/Ç aygıt hatası nedeniyle istek yürütülemedi." diyor. Benzer programlar da denemiştim fakat hiçbirinin yetkisi yetmedi sıfırlamak için. Disk üzerinde en ufak bir eyleme izin verilmiyor.
"kardeşim virüslü şeyi takmam bilgisayara al götür şunu" diye bir tepki almıştım en son denememde ama farklı bir yere götüreyim belki bakarlarben pek bilmiyorum fakat bilgisayarcıya götürüp 15-20 tlye yaptırabilirsin hemen çöpe atma ya
reis virüsle alakası yok muhtemelen adama diyeceksin "abi benim flaşda Disk yazma korumalı hatası var halledebilirmisin" diye o zaman alır yapar verir"kardeşim virüslü şeyi takmam bilgisayara al götür şunu" diye bir tepki almıştım en son denememde ama farklı bir yere götüreyim belki bakarlar
CMD komutlarını denedim ne yazık ki işe yaramadı, (Flash bellek markası Hi-Level)Sürücünün markasına göre koruma kilidi kaldırılabilir ama cmd komutlarıyla kaldırmayı denediniz mi?
Diski takar takmaz windows güvenlik duvarı uyarı veriyor içinde bana ait olmayan klasörler de var ne olduklarını bilmiyorum. Bu yüzden pek yanaşmamıştı adam ama dediğin şekilde yapmayı deneyeceğimreis virüsle alakası yok muhtemelen adama diyeceksin "abi benim flaşda Disk yazma korumalı hatası var halledebilirmisin" diye o zaman alır yapar verir
hiçbir şekilde olmazsa at gitsin zaten 30tl birşey canın sağolsunCMD komutlarını denedim ne yazık ki işe yaramadı, (Flash bellek markası Hi-Level)
Post automatically merged:
Diski takar takmaz windows güvenlik duvarı uyarı veriyor içinde bana ait olmayan klasörler de var ne olduklarını bilmiyorum. Bu yüzden pek yanaşmamıştı adam ama dediğin şekilde yapmayı deneyeceğim
O flash belleğin koruması nasıl kalktığına dair araştırmanı yapıcaksın sonra biçimlendirirsin basit bir işlem çok şeyi yok koruma kalktıktan sonra birvirüs programıyla silersin tertemiz olurCMD komutlarını denedim ne yazık ki işe yaramadı, (Flash bellek markası Hi-Level)
Diskin modeli üzerinden nasıl korumayı kaldıracağımı araştırdım internetten " ChipGenius " aracı ile yapmayı deniyorum ama aşırı karışık geldi bana. Siz de mi bu yöntemi kullanmıştınız. Eğer farklı bir yöntem kullandıysanız bunu yapmayı bırakacağım.O flash belleğin koruması nasıl kalktığına dair araştırmanı yapıcaksın sonra biçimlendirirsin basit bir işlem çok şeyi yok koruma kalktıktan sonra birvirüs programıyla silersin tertemiz olur(benimde flash bellekte olmuştu koruma kilidini kaldırdıktan sonrası basit aynı marka olsa yardımcı olurdum bilgim bir yere kadar)
Benim adım hıdır elimden gelen budur.
Ben cmd ile çözmüştüm sorunumuDiskin modeli üzerinden nasıl korumayı kaldıracağımı araştırdım internetten " ChipGenius " aracı ile yapmayı deniyorum ama aşırı karışık geldi bana. Siz de mi bu yöntemi kullanmıştınız. Eğer farklı bir yöntem kullandıysanız bunu yapmayı bırakacağım.
Ben artık vazgeçiyorum ya gerçekten berbat bir marka, keşke almasaydım dediğim bir ürün. Ucuz mal her zaman daha masraflı olur diye boşuna dememişler. Yine de yardım etmeye çalıştığınız için teşekkür ederim...Ben cmd ile çözmüştüm sorunumu
you may be resetting will delete everything reset your flash memory16GB bir flash belleğim var. Okulda slayt sunumlarım için kullanıyordum ve bir sürü cihaza takmaktan sanırım virüs bulaştı ve artık tamamen kullanılmaz hale geldi. Bilgisayara takar takmaz virüs uyarısı alıyorum, diski taramama izin verilmiyor, diski biçimlendiremiyorum, içindeki dosyaları silemiyorum veya içine dosya ekleyemiyorum. "Disk yazma korumalı" uyarısı veriyor. İnternetten bu konuyu araştırdım binbir çeşit yolla disk yazma korumasını kaldırmayı denedim ama ne yaparsam yapayım hiçbir şekilde kalkmadı. Artık flash belleği çöpe atmaya karar vermiştim fakat son bir kez buraya yazmak istedim belki kurtarabilirim ümidiyle. (İçinde önemli bir dosya yok sadece 16 GB olduğu için kullanmak istiyorum)
kanka bana sorarsan yapıcağın işlem şu usb ile telefon sarj aleti yerini bağlıyan kablolar var isimlerini tam bilmiyorum ama heryerden bulabilirsin işte o flaşı o kablonun bir ucunda diğerinde telefona takacaksın telefondanda biçimlendiriceksin16GB bir flash belleğim var. Okulda slayt sunumlarım için kullanıyordum ve bir sürü cihaza takmaktan sanırım virüs bulaştı ve artık tamamen kullanılmaz hale geldi. Bilgisayara takar takmaz virüs uyarısı alıyorum, diski taramama izin verilmiyor, diski biçimlendiremiyorum, içindeki dosyaları silemiyorum veya içine dosya ekleyemiyorum. "Disk yazma korumalı" uyarısı veriyor. İnternetten bu konuyu araştırdım binbir çeşit yolla disk yazma korumasını kaldırmayı denedim ama ne yaparsam yapayım hiçbir şekilde kalkmadı. Artık flash belleği çöpe atmaya karar vermiştim fakat son bir kez buraya yazmak istedim belki kurtarabilirim ümidiyle. (İçinde önemli bir dosya yok sadece 16 GB olduğu için kullanmak istiyorum)
gereksiz şeyler vardı, dün gece parçalayıp attım zaten çöpe, bundan sonra ucuza kaçmam artık paraya kıyar kalitelisini alırım. Teşekkürleriçinde çok önemli bilgilerin yoksa at gitsin kardeşim,yenisi 20-25 tlye satılıyor zaten
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?