Seçkin Üye
Baktırabilsem baktıracağım ancak virüsten dolayı çoğu kapalı olduğu için eve de gelmiyorlar haliyle ondan dolayı sordum.büyük ihtimalle ya usb de sıkıntı var ya da usb okuyucalarda görmüyorlardır hocam tavsiyem bi baktır en temizi yani
o zaman kanka adaptörler var geçici bir şey kullan istersenBaktırabilsem baktıracağım ancak virüsten dolayı çoğu kapalı olduğu için eve de gelmiyorlar haliyle ondan dolayı sordum.
benimde öyle öndekiler çalışmıyor o yüzden arkadakileri kullanıyorumArkadaşlar benim 6 adet usb girişim var. Bunlardan 4'ü arkada, 2'si önde. Öndekiler çalışmıyor. Arkadan da 2 adet usb girişi çalışmıyor. Toplam 4 adet usb girişi çalışmıyor. Haliyle sadece mouse ve klavyeyi bağlıyabiliyorum. Bunun neden olduğuna dair bir fikriniz ya da düzeltmek için öneriniz var ise çok memnun olurum. Şimdiden teşekkürler.
driverbooster yükle bi driverlarını güncelle bide bu usb girişleri önceden çalışıyormuydu ?Herşeyini kontrol ettim herşey yerli yerinde aygıt yöneticisinden güncellemelerini de yaptım ancak durum hala aynı. Anakart güncellemem istendi. Anakart driverini bulamadım. pm45-1030m-f anakart bu.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?