USB İle bilgisayardan otomatik dosya almak yardım

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Banlı Üye
9 HİZMET YILI
İhtiyacım olanı yazacağım İlgisi yada bilgisi olan yardımcı olacak varsa çok iyi olur. Usb ye atılacak program virüs artık her neyse adı bu işlemden sonra usb yi bir bilgisayara taktığımda o bilgisayardan sadece 1 adet dosya almak istiyorum. Bunun nasıl yaparım yada mantığı nedir veya önerisi olan her şekilde açığım.

Üniversite 4.sınıf öğrencisiyim bitirme tezi yazıyorum lazım olan bilgiler hocamın bilgisayarında fakat kolaya kaçma olur diye vermiyor bilgileri kendin ara bul diyor. Her haftada 2 gün kontrol için usb ye atıp götürüyorum fakat ben bilgisayara dokunamıyorum. İşlemi gerçekleştirmek için de kendi bilgisayarımdan o dosyayı çekmem lazım. Mail yolu ile de atabilirim fark etmez yeter ki o dosyayı alabileyim ulaşabileyim yani. Teşekkürler şimdiden

Seçkin Üye
Ödüller
4
8 HİZMET YILI
usbden rat at kendi pcnden yönet
Post automatically merged:

internette videoları var darkcomet rat uygulamasında

Seçkin Üye
Ödüller
4
8 HİZMET YILI
allah için üni hocası nereden anlıycak .d

adam virüs sanar format atar ozamana kadarda adamın işi hallolur

• Konuyu başlatan
  • Yasaklandı
Banlı Üye
9 HİZMET YILI
şimdi deniyorum bu rat denilen şeyi önce bi arkadaşta falan denerim fark ediliyorsa sorun var :D ama denicem önce bakalım. Yani fark ediliyorsa derken bangır bangır virüs programı öterse sorun var :D o yüzden daha kullanışlı çözümlere açığım hepsini denerim

• Konuyu başlatan
  • Yasaklandı
Banlı Üye
9 HİZMET YILI
teşekürler yardımlar için sağolun
tamamdır kolay gelsin şimdiden

Rat çok kolay farkedilebiliyor.
evet anında fark ediliyor direk windows defender bile trojan diye uyarıyor herşeyi kapattık denedik ama log yada dosya hiç birşeye ulaşım yok arkadaşın pc de denedik. rat videolar izledim yapımını falan basit kolay herşeyi denedim de olmuyor nası yapcaz nası edecez senden öneri alayım :D

Son düzenleme:
marvelous
Seçkin Üye
Ödüller
6
Sosyal
7 HİZMET YILI
teşekürler yardımlar için sağolun

evet anında fark ediliyor direk windows defender bile trojan diye uyarıyor herşeyi kapattık denedik ama log yada dosya hiç birşeye ulaşım yok arkadaşın pc de denedik. rat videolar izledim yapımını falan basit kolay herşeyi denedim de olmuyor nası yapcaz nası edecez senden öneri alayım :D
Hocam o muhasır medeniyetler seviyesine daha ulaşamadık. :D

Üye
7 HİZMET YILI
Eğer klasörün yolunu biliyorsan alması kolaydır. Kodlanabilir kolay.

• Konuyu başlatan
  • Yasaklandı
Banlı Üye
9 HİZMET YILI
Eğer klasörün yolunu biliyorsan alması kolaydır. Kodlanabilir kolay.
maalesef hiç bi bilgim yok çünkü sadece flashı veriyorum ve alıyorum geri kalanı hakkında pek bilgi sahibi değilim ama vaktim kısalıyor

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...