NoCtrl
Onaylı Üye
usb yerinde sorun olabilir diye düşünüyorum ama kulaklıkdada sorun olabilir farklı bir şey takmadan anlamak zorProblem şu arkadaşlar usbli kulaklığımda ses geliyor ama mikrofon çalışmıyor her türlü ayarı denedim denetim masasından falanda zorladım ama değişmedi sürücüler güncel kulaklığım büyük bir marka değil ama bayadır çalışıyordu 1 ay sonra tekrar denedim gitmiş mikrofon kısmına gelince jack bilgisi yok yazıyor ??? Çözüm var mı atayım mı çöpe ?_
denedim diğerleri çalışıyorbirçok şeyden önce, bilgisayarınızda sorun olup olmadığını kontrol etmek için anthor kulaklık kullandınız mı?
kablosunu nasıl değiştireyimkablosunda sorun vardı kardeşim değiştirebilirsen kablosunu bir değştir
knk sag alttakı hoparlor tusuna sag tıkla ses ayarlarını ac a bas orda kendi mikrofonunmu secılı bır bak.Problem şu arkadaşlar usbli kulaklığımda ses geliyor ama mikrofon çalışmıyor her türlü ayarı denedim denetim masasından falanda zorladım ama değişmedi sürücüler güncel kulaklığım büyük bir marka değil ama bayadır çalışıyordu 1 ay sonra tekrar denedim gitmiş mikrofon kısmına gelince jack bilgisi yok yazıyor ??? Çözüm var mı atayım mı çöpe ?_
kanka at çöpe gitsin benceProblem şu arkadaşlar usbli kulaklığımda ses geliyor ama mikrofon çalışmıyor her türlü ayarı denedim denetim masasından falanda zorladım ama değişmedi sürücüler güncel kulaklığım büyük bir marka değil ama bayadır çalışıyordu 1 ay sonra tekrar denedim gitmiş mikrofon kısmına gelince jack bilgisi yok yazıyor ??? Çözüm var mı atayım mı çöpe ?_
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?