Üşengeçler için slayt/sunum hazırlama programı

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Seçkin Üye
Ödüller
3
3 HİZMET YILI
Selam nerdeyse her şeyimi yapay zekayla Hallediyorum veya her şeyimi google drive kullanarak hallediyorum yani kısacası full internet kullanıyorum ama nasıl slayt yapacağımı bilmiyorum mesela reşat nuri güntekin ile ilgili slayt yapcam onun fotoğraflarını alsam üstüne yazı yazsam sonra programa atsam o fotoları programda slayt haline getirse dosya uzantısını falan slayt olacak şekilde değiştirse çok iyi olur bu arada diğer fotoya geçerken güzel bir geçiş olsa mesela alev efekti falan olsa yada tam ortadan araba geçse sonra diğer fotoya geçse

Neyse işte nasıl yapabilirim

Son düzenleme:
⭐⭐⭐⭐⭐ GALATASARAY ⭐⭐⭐⭐⭐
Uzman Üye
Ödüller
7
8 HİZMET YILI
kral animasyonlu geçiş veren yokta normal senin için verdiğin bilgiye göre yapay zeka ve fotoğraflar kullanarak slayt yapan siteler var şuan sitenin adını unuttum o site sayesinde 3 tane dersin sunumundan yüksek puan almıştım tamemen siteyede güvenme yaptırdıktan sonra bir göz gezdir ekleme çıkarma yap bazen yanlışlıklar olabiliyor çünkü

Seçkin Üye
Ödüller
3
3 HİZMET YILI
kral animasyonlu geçiş veren yokta normal senin için verdiğin bilgiye göre yapay zeka ve fotoğraflar kullanarak slayt yapan siteler var şuan sitenin adını unuttum o site sayesinde 3 tane dersin sunumundan yüksek puan almıştım tamemen siteyede güvenme yaptırdıktan sonra bir göz gezdir ekleme çıkarma yap bazen yanlışlıklar olabiliyor çünkü
Siteyi bulup yazabilir misin buraya

Onaylı Üye
Ödüller
4
6 HİZMET YILI
böyle birşey mümkünse çok sevap kazanırsın :)

Onaylı Üye
Ödüller
6
7 HİZMET YILI
arkadaşlar çoğunuz sormuşsunuz gamma app uygulaması var ben ordan yapmak istediğim konuyu yazdım ve bana hazırladı baya işime yaradı umarım sizinde işinize yarar iyi günler.

Seçkin Üye
Ödüller
3
3 HİZMET YILI
arkadaşlar çoğunuz sormuşsunuz gamma app uygulaması var ben ordan yapmak istediğim konuyu yazdım ve bana hazırladı baya işime yaradı umarım sizinde işinize yarar iyi günler.
Reis iyi hoşta sağ aşağıya filigran koyuyor made with gamma app diye onun çözümü var mı

Onaylı Üye
Ödüller
5
8 HİZMET YILI
bende böyle bi uygulama arıyorum hala bulamadım

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...