Üsküdardan Gebzeye en kolay şekilde nasıl gidilir ?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Father Of The Turks
Onaylı Üye
Ödüller
3
3 HİZMET YILI
Merhaba dostlarım bunu buraya yani bir hile forumuna sormak biraz değişik geliyor bana ama bilmiyorum genede sormak istedim
telefonda da internet yok sıkıntı olacak benim için. Marmaray direk gidiyor mu gebzeye üsküdardan binince

Onaylı Üye
2 HİZMET YILI
Marmaray direkt gidiyor dostum birazcık pahalı ama eğer öğrenciysen aboman yapıp nerdeyse bedavaya gidersin büfelerden aboman yapılıyor yada telefondan ibbnin uygulamasını indir kendinde yapabiliyorsun

Father Of The Turks
Onaylı Üye
Ödüller
3
3 HİZMET YILI
Marmaray direkt gidiyor dostum birazcık pahalı ama eğer öğrenciysen aboman yapıp nerdeyse bedavaya gidersin büfelerden aboman yapılıyor yada telefondan ibbnin uygulamasını indir kendinde yapabiliyorsun
çok teşekkür ederim kral evet öğrenciyim aboman ne oluyor tam olarak

Onaylı Üye
2 HİZMET YILI
çok teşekkür ederim kral evet öğrenciyim aboman ne oluyor tam olarak
bir nevi abonelik sistemi ibb ye aylık para ödüyorsun öğrenciler için şuanlık fiyatı 149 tl civarı 200 basımlık bir akbil veriyor sana metrolar her basışta 1 marmaray 3 falan alıyor onun gibi bir şey zaten aldıktan sonra bitiremessin büyük ihtimalle haftalık öğrenci olarak vericeğin 140 tl yi aylık veriyorsun bu arada marmaray 3 alıyor dedim ama kısa yol gidersen bunun bile iadesi mevcut mesela 3 alıyor kısa yol gidersen 1 basım iade ediyor gibi metrobüsler içinde geçerli ilk defa duymana şaşırdım ekonomimiz mağlum çoğu tanıdığım insan çalışmalarına rağmen üniversite sınavına girip üniversite tercihi yapıyorlar öğrenci kartı alabilmek için

인생은 짧고 고통스럽다
Süper Üye
Ödüller
3
Sosyal
3 HİZMET YILI
Gidersin de birazcık pahalı iyi yolculuklar <3

Wanderlust
Süper Moderator
Ödüller
16
9 HİZMET YILI
marmaray ile direkt gebzeye gidebiliyorsun diğer yöntemlere göre en hızlı ve en masrafsız yol

Onaylı Üye
Ödüller
5
5 HİZMET YILI
moovit app kullan yardımcı olur sana ben dün kayboldum kadıköyden pendiğe giderken moovitten buldum yolumu

Onaylı Üye
Ödüller
2
2 HİZMET YILI
Üsküdar'dan Gebze'ye en kolay şekilde Marmaray ve Gebze-Halkalı banliyö trenleri ile gidilebilir. İyi Forumlar :)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...