kaldı knkm ya2020 yılında hala beleşçiler kaldımı
almıyor işte bide bazı akşamlar geliyolar çay fln içiyoruz hiç takmıyolar bide yüzsüzlerverme knk o internetin parası senin cebinden çıkıyor.gitsin kendisine net alsın beleşçi
çalışmıyor o, kendi cebimi denedim hala bağlanılabiliyorarayüzden mac adresleri engelle gitsin![]()
knk daha önceden verdiğim için biliyolar internet olduğunumodemden ssid gizle, soranlara da "bizim modemde wifi yok" de. ben öyle yapıyorum![]()
knk hiç o kafada değiller direk nerde beleş oraya yerleş mantığı yaniO zaman diyeceksin kank hızı çok yavaş bize yetmiyor sizde para ekleyin paketi büyültelim bak bakalım kabul edecekler mi.. en sinir olduğum şeydir misafır ağı özelliği olduğu için modemde ordan açtım 1mbps gelene onu veriyorum 1mbps istikram ve wp için gayette yeter yani -,-
kaldı knkm ya
Post automatically merged:
almıyor işte bide bazı akşamlar geliyolar çay fln içiyoruz hiç takmıyolar bide yüzsüzler
çalışmıyor o, kendi cebimi denedim hala bağlanılabiliyor
knk daha önceden verdiğim için biliyolar internet olduğunu
knk hiç o kafada değiller direk nerde beleş oraya yerleş mantığı yani
bu taktiği uygula ama acımaModem arayüzü ayalarından komuşularının ne kadar hız vereceğini falan ayarlayabiliyorsun veya engelleyebiliyorsun yukarıda arkadaş anlatmış zaten