Ust komşu net şifresi istiyor.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Uykucu
Seçkin Üye
Ödüller
2
6 HİZMET YILI
verme knk o internetin parası senin cebinden çıkıyor.gitsin kendisine net alsın beleşçi

Say My Name
Onaylı Üye
7 HİZMET YILI
2020 yılında hala beleşçiler kaldımı
kaldı knkm ya
Post automatically merged:

verme knk o internetin parası senin cebinden çıkıyor.gitsin kendisine net alsın beleşçi
almıyor işte bide bazı akşamlar geliyolar çay fln içiyoruz hiç takmıyolar bide yüzsüzler

arayüzden mac adresleri engelle gitsin :D
çalışmıyor o, kendi cebimi denedim hala bağlanılabiliyor

modemden ssid gizle, soranlara da "bizim modemde wifi yok" de. ben öyle yapıyorum :D
knk daha önceden verdiğim için biliyolar internet olduğunu

O zaman diyeceksin kank hızı çok yavaş bize yetmiyor sizde para ekleyin paketi büyültelim bak bakalım kabul edecekler mi.. en sinir olduğum şeydir misafır ağı özelliği olduğu için modemde ordan açtım 1mbps gelene onu veriyorum 1mbps istikram ve wp için gayette yeter yani -,-
knk hiç o kafada değiller direk nerde beleş oraya yerleş mantığı yani

Seçkin Üye
Ödüller
9
9 HİZMET YILI
kaldı knkm ya

almıyor işte bide bazı akşamlar geliyolar çay fln içiyoruz hiç takmıyolar bide yüzsüzler

çalışmıyor o, kendi cebimi denedim hala bağlanılabiliyor

knk daha önceden verdiğim için biliyolar internet olduğunu

knk hiç o kafada değiller direk nerde beleş oraya yerleş mantığı yani

Halin duman kardeşim allah sabır versin..

Banlı Üye
Ödüller
6
10 HİZMET YILI
mac adreslerini engelle sizde sorun var de :p

Uzman Üye
6 HİZMET YILI
Verme gibi bir zorunluluğun yok ama babanın amcası felanmış sen vermesen baban ısrar etse ver dese sıkıntı olacak ancak diğer arkadaşların dediği gibi şifreyi verirsin ama hızlarına limit koyarsın tek yapabileceğin bu gibi şuan için.

Onaylı Üye
Ödüller
4
6 HİZMET YILI
direk vermek istemediğini söyle bitsin

veya internetini değiştir (türknet mesela)

Onaylı Üye
6 HİZMET YILI
Kanka böyle şeylerde yüzsüz olucaksın öğrenciydim benden kızlar gelip istemişti vermedim oyun oynuyorum bana kadar var diye :D

XS
Süper Üye
10 HİZMET YILI
benim de aynı sıkıntı var vermiyorum diyorum anlamıyor kaldı ki 1 sene boyunca bedava kablolu internet verdim yetmedi telefonlarını bağladım en sonunda kapattım. yeni net çekince yine kapıya dayandılar bende vermiyorum diyorum anlamıyorlar. hani ortak olalım deseler anlarım ama onuda istemiyorum onlar da teklif bile etmiyorlar alışmışlar beleş nette faturayı ödeyemezsem bir ay gelip sormazlar ödeyebiliyormusun falan. sen en iyisi gizli ağ yap kardeşim modem arayüzüne yayını gizle kafan rahat etsin :)

Seçkin Üye
Ödüller
8
10 HİZMET YILI
Bendede bu sıkıntı vardı direk söyledim veremeyeceğimi kimseye yüz vermeye gerek yok sonuçta ben istemiyorsam vermek zorunda değilim sende öyle yap bence hiç dolanbaçlı yollara girme.

Seçkin Üye
Ödüller
8
8 HİZMET YILI
onlar ne kadar sürekli ver diyorlarsa sende kesin olarak lafı eveleyip gevelemeden hayır cevabıını vericeksin insanlar sessiz birini gördüğünde daha çok baskı kurarlar o yüzden onlara o fırsatı verme hayır de ve neden diye sorarlarsada dediğin gibi zaten internetim kalitesiz daha çok kullanıcı olursa daha kalitesiz olcak ve ben yararlanamıcam sağlıklı bir şekilde de ve kapat konuyu hocam

~
Banlı Üye
Ödüller
3
6 HİZMET YILI
Modem arayüzü ayalarından komuşularının ne kadar hız vereceğini falan ayarlayabiliyorsun veya engelleyebiliyorsun yukarıda arkadaş anlatmış zat
en
bu taktiği uygula ama acıma :) bırak 70 kb hız ile takılsınlar zaten bazı siteler indirme kotası olarak standart bu hızı sunarlar beleş indirmek isteyenlere sen 50 kb ye indir .

Zamanında benimde başıma gelmişti acıma kardeşim acırsan acınacak duruma düşersin

Samsun
Süper Üye
Ödüller
7
7 HİZMET YILI
aynen wifi ye dağıtılan hızı limitle yada verme şifreyi :D

Onaylı Üye
6 HİZMET YILI
Modem arayüzünden engelliyip erişimini kapatabilirsin

Uzman Üye
Ödüller
5
7 HİZMET YILI
Mac şifreyi ver ama mac filtresi de koy sizden maşkası bağlanamaz şifre olsa dahi. Sorarlarsa da biz de sıkıntı yok sizin cihazlarda sıkıntı var dersiniz :D :D

No fookin fighting
Seçkin Üye
Ödüller
7
8 HİZMET YILI
birlik olup bi tane açarsa olabilir ortak ödeyip güzel mbs ye sahip olabilirsiniz belki ama kısaca veremem de diyebilirsin nezaketle orası sana kalmış :D

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...