Üst koridor pick önerisi

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Seçkin Üye
Ödüller
5
5 HİZMET YILI
Üst koridor oynuyorum karşıma darius gelince hangi heroyu picklemeliyim her türlü kesiyor bu hero beni ne alırsam alayım

Onaylı Üye
Ödüller
3
7 HİZMET YILI
İlginç bir soru olmuş. Dostum darius veya herhangi başka hero fark etmez iyi oynadığın bir heroyu al ama rakibe göre oyun yap. Hasarını bil ve rakibin vereceği hasarla oranla. Mesela darius gibi bir rakibe uzun süreli trade girersen ölüm özetinde tutuştur da aldıysa 800 900 kanama + tutuştur görürsün ve hiç oynamadan bu hasarı vermesinin haksızlık olduğunu düşünürsün. Ben dariusa karşı rumble alıp skıll kullanmasını beklıyordum sıkılıp skıll atarsa girip hasar verip çıkıyordum. Zor kesilen bir hero ama her zaman skıllerini tart boş trade girme yoksa lanede duramazsın.

Seçkin Üye
Ödüller
5
5 HİZMET YILI
İlginç bir soru olmuş. Dostum darius veya herhangi başka hero fark etmez iyi oynadığın bir heroyu al ama rakibe göre oyun yap. Hasarını bil ve rakibin vereceği hasarla oranla. Mesela darius gibi bir rakibe uzun süreli trade girersen ölüm özetinde tutuştur da aldıysa 800 900 kanama + tutuştur görürsün ve hiç oynamadan bu hasarı vermesinin haksızlık olduğunu düşünürsün. Ben dariusa karşı rumble alıp skıll kullanmasını beklıyordum sıkılıp skıll atarsa girip hasar verip çıkıyordum. Zor kesilen bir hero ama her zaman skıllerini tart boş trade girme yoksa lanede duramazsın.
karşıma keşke sıkılan bir darius gelse hayalet ve flash alıyor tuttumu bırakmıyor :(

Onaylı Üye
Ödüller
4
5 HİZMET YILI
For me vs darius i prefer play a range champions for never go on melee on him

Kendi Ölümüm Benden Kaçmaya Devam Ediyor
Süper Üye
Ödüller
4
7 HİZMET YILI
camille ile kesebilrisin riven ile kesebilrsin shen mundo ıllaoi golddan yüksek isen bunları doğru yerde kullanarak kesebilirsin.
ayrıca kled öğrenirsen top lane de kimseler karşında duramaz aklından çıkarma

Seçkin Üye
Ödüller
5
6 HİZMET YILI
Üst koridor oynuyorum karşıma darius gelince hangi heroyu picklemeliyim her türlü kesiyor bu hero beni ne alırsam alayım
erken oyunda menzilli herolar kesebiliyor ama sana tavsiyem illaoi bunu oynayabilirsin dariusa karşı idealdir

⭐Can Bovver⭐
Ultra Üye
Ödüller
7
7 HİZMET YILI
syndraa veya garen alıcaksın 1v1 kapışabılıyor

Přijímám všechno, co mi život dal i vzal.
Banlı Üye
Ödüller
3
Sosyal
6 HİZMET YILI
teemo al kitle karşında hiç bir şey yapamaz

Üye
Ödüller
7
8 HİZMET YILI
nocturne alıyorsun ölümcül tempo ile W lü dogru zamanlıyorsun sonra tasma takıyorsun dariye gel diyorsun geliyor git diyorsun gidiyor

Seçkin Üye
Ödüller
4
5 HİZMET YILI
dariusu çok rahat ezebileceğin şamplar
1-shen
2-teemo
3-vayne

Uzman Üye
Ödüller
6
7 HİZMET YILI
all in yapabileceğim şampiyonları alman gerek örneğin garen, ultisi ile anlık hasara uğratabilirsin e ile dürtüp q ile kaçtıkdan sonra tutuşdur tabi cabası. uzun süreli takaslarda dariusa karşı dayanamazsın ani hasarı olan şampiyonlar işe yarar gareninde ultisi gerçek hasar oldugu için en iyi alternatiflerden biri

T H O R
Süper Üye
Ödüller
5
5 HİZMET YILI
Vayne oynayabilirsin uzak menzilli hem adamı yorarsın erken oyunda birkaç kill de alabilirsen misler gibi.

Üye
6 HİZMET YILI
nocturne tercih edebilirsin lethal tempo rünü ile üstünlük sağlayabilirsin ilk e açarak

2030da ismimi yeniden değişeceğim inşAllah
Banlı Üye
9 HİZMET YILI
VAYNE al
ayrıca vayne alırsan q yu closest e çevir

Seçkin Üye
Ödüller
9
10 HİZMET YILI
ornn iyi dariye karşı ben genellikle eziyorum ornnla ama scriptle nasıl olur bilemem

Onaylı Üye
Ödüller
8
10 HİZMET YILI
renekton şuan aşırı güçlü azcık oyunu okursan rahat kesersin

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...