uTorrent Hızı Arttırma! (Resimli Anlatım)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Onaylı Üye
Ödüller
5
9 HİZMET YILI
Cümleten Merhaba hocalarım;
Birçok kişi Torrent hızı sıkıntısı yaşıyor. Bugün sizlere uTorrent hızı arttırmayı, adım adım göstereceğim.

#NOT#
Öncelikle Baştan söyleyelim; bu ayarları Torrent'ten bir şey indirirken yapmayacağız. eğer bir şey iniyorsa, onu durdurup yapmalıyız. Yoksa aksi halde, hız dahada düşebilir. Eğer Torrent'ten bir şey indirmiyorsak, baştan kurmanızı öneririm.

1) utorrent programını açtıktan sonra Seçenekler > Tercihler kısmına geçin. 
Aynı bölüme CTRL + P tuşlarıyla da geçebilirsiniz. 
xGWmz6.png

2) Açılan pencereden solda bulunan Bağlantı’yı seçin ve port değerinizi 45682 değerine getirip değiştirin.
ea8lLz.png

3) Bant Genişliği’ne tıklayın ve Maksimum Gönderme Hızı’nı 10 olarak değiştirin. Ayrıca Maksimum Bağlantı Sayısı’na 200, altındakine 1890, onun altındakine de 14 olacak şekilde değiştirip ‘’Uygula’’ butonuna basın.
x3W6pM.png

4) Kuyruklama’ya tıklayın; sırasıyla 60,63,0,100,0,4 olacak şekilde rakamları güncelleyin.

Kgvrr0.png

5) Gelişmiş’e tıklayın ve aşağıdaki değerleri yeni haliyle değiştirin:

dht rate: 2

wvA6yA.png

rss.update_interval: 20

xR8rNZ.png

bt.allow_same_ip: true
Kn9QaR.png

#NOT#
Daha önce direkt download yaparken, belli bir %’de indirme yöneticiniz hata verdiyse yada kapandıysa; indirme yaptığınız klasörü kaynak gösterip Utorrent’den tekrar yükleme başlattığınızda, program tamir yapar gibi yükleme yapacak, kaldığınız yerden devam edecek ve indirme hızınız artacaktır.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...