Çözüldü uTorrent İndirme hızı nasıl arttırabilirim?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Seçkin Üye
Ödüller
4
6 HİZMET YILI
Arkadaşlar indirme hızım çok düşük neredeyse 1.5kbps üzerine çıkmıyor ayarları veya çözümü bilen varsa çok sevinirim. İyi günler

Çözüm
UTorrent Hızlandırma Videosu :
Bağlantıları görmek için lütfen Giriş Yap

Güncel trackerlar kullanmalısın googleda arattığın zaman karşına çıkacaktır.

İndirmesini yaptığınız torrent ölü olabilir bu yüzden düşük indirme oranları alıyorsunuzdur, bunun çözümü farklı bir torrent kaynağı üzerinden indirmektir.

UTorrent alternatifi olarak qBitTorrent öneriyorum isterseniz bir de onda deneyin olmazsa üstte yazdıklarımı yapınız.
Seçkin Üye
Ödüller
5
7 HİZMET YILI
aga internet hızın yüksekse güncel tracker ekleyerek hızını yükseltebilirsin. Googleye güncel tracker 2021 yazarak oradan tracker ekleyebilirsin. eğerki eklediğin trackerlarla olmazsa trackerları değiştir başka tracker bak. bide her tracker tüm torrentlerde olmuyor misal bir dizi tracker a torrentini indirmende hızını arttırıken b torrentinde arttırmaz şansını dene dostum

Seçkin Üye
Ödüller
4
6 HİZMET YILI
aga internet hızın yüksekse güncel tracker ekleyerek hızını yükseltebilirsin. Googleye güncel tracker 2021 yazarak oradan tracker ekleyebilirsin. eğerki eklediğin trackerlarla olmazsa trackerları değiştir başka tracker bak. bide her tracker tüm torrentlerde olmuyor misal bir dizi tracker a torrentini indirmende hızını arttırıken b torrentinde arttırmaz şansını dene dostum
Dostum hepsini denedim ama nedense hep 1.5kbps da indiriyor.

Ey yüce yaradan bana fantastik bir hayat yaşattın.
Emektar Üye
Ödüller
18
10 HİZMET YILI
UTorrent Hızlandırma Videosu :
Bağlantıları görmek için lütfen Giriş Yap

Güncel trackerlar kullanmalısın googleda arattığın zaman karşına çıkacaktır.

İndirmesini yaptığınız torrent ölü olabilir bu yüzden düşük indirme oranları alıyorsunuzdur, bunun çözümü farklı bir torrent kaynağı üzerinden indirmektir.

UTorrent alternatifi olarak qBitTorrent öneriyorum isterseniz bir de onda deneyin olmazsa üstte yazdıklarımı yapınız.

Çözüm
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...