Uutuamam Kı O GUNU

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Seçkin Üye
9 HİZMET YILI
Gencelr sıze Bır Vıdeo Izletıcem 2000 Dogumluyum Ama O depremde Aılemden 3 Kısı Vefat Ettı O gunlerı Unutmamak Gerek :( O Gunlerı Unutmayalım :(

Üye
9 HİZMET YILI
Bak şlimdi kardeşim senin burdaki amacın prim ailenden 3 kişi vefat etmiş olsa senin burda olman yerine şuan mezarlıkta olman gerekiyodu çünki sende o depremde ordaydın. orda olmasan bile bunları bilme ihtimalin olmaz ve öyle bişey olsada böyle bi acıyı burda bu şekilde paylaşmazdın.

• Konuyu başlatan
  • Yasaklandı
Seçkin Üye
9 HİZMET YILI
WyTeemo' Alıntı:
Bak şlimdi kardeşim senin burdaki amacın prim ailenden 3 kişi vefat etmiş olsa senin burda olman yerine şuan mezarlıkta olman gerekiyodu çünki sende o depremde ordaydın. orda olmasan bile bunları bilme ihtimalin olmaz ve öyle bişey olsada böyle bi acıyı burda bu şekilde paylaşmazdın.

Hmm Vaybe Youtube da Gezınırken Bu depreme Denk Geldım Duygulandım Gece Saat 00.34  Bu Uzuntuden Kendımı Rahatlatmam Gerekıyordu  

NOT:Ben Sanayıde Calısıyorum Ve Foruma Aksam Gırebılıyorum Dostum Inanmaman Benım Icın Gerecekten Onemlı Deıl  Ama Inanmasada Bır Allah Mekanlarını Cennet Etsın. Dıyebılırsın Her Hafta Sonu Mezarlıga HR ZAMAN UGRARIM :(     Senın Gıbıler Konu Hastası Eger Fırsatım Olsaydı Butun Konularımı Sana Verırdım RepıMI VS Hıcbırsey SSuan Umurumda Deıl Sadece Dusunuyorum.

Słyszę, słyszę letni powiew.
Kurucu
Ödüller
25
10 HİZMET YILI
O prim yapiyosun diyen gavat vicdanını ******* anan gaz sıkışmasından ölsün bizde.osuramadı öldü diye gecelerim o.evladı

Kurucu
Ödüller
23
10 HİZMET YILI
WyTeemo' Alıntı:

Şuursuz mutant veled yaşın 15 beynin oluşmamış daha galiba düşünemiyorsun

FedreanDS' Alıntı:
anan baban üzerine prim yapıyosun ve bizim klavyemizden sana hayır gelmesini bekliyosun

Salak mısınız lan siz ?

Uzman Üye
9 HİZMET YILI
adam burda acısını paylaşıyor. birileride prim yapıyorsun diyor :mad: başın sağolsun. :(

Banlı Üye
9 HİZMET YILI
Son zamanlarda aşırı derecede konu kasıyoer gibi gözüküyorsun gözümü biraz adam ol !
MH-CoderSan

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...